Woensdag in Op1: Formule 1-verslaggever Jack Plooij & Jaap de Groot over start Formule 1

Woensdag in Op1: Formule 1-verslaggever Jack Plooij & Jaap de Groot over start Formule 1
Dit zijn de gasten van woensdag 1 juli 2020

Kijktip :

Woensdag 1 juli is het de beurt aan Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel. Dit duo presenteert elke woensdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van woensdag 1 juli 2020

  • Moeten er excuses worden aangeboden voor het slavernijverleden? Urwin Vyent, directeur van het Nationaal Instituut Nederlands Slavernijverleden en Erfenis (NiNsee), pleit tegen te veel boosheid. Bij Op1 is hij vanavond samen met politiek journalist bij NRC Lamyae Aharouay te gast.

  • De lockdown zorgde voor veel eenzame ouderen en ook bij de verdeling van beschermingsmiddelen stonden de verpleeghuizen lang achteraan in de rij. Vandaag presenteren vier partijen uit de ouderenzorg plannen om te voorkomen dat de ouderen weer over het hoofd worden gezien indien er een tweede golf aankomt. Bij Op1 is specialist ouderengeneeskunde en voorzitter van Verenso Nienke Nieuwenhuizen te gast.

  • Het miljoenencircus van de Formule 1 kwam maanden tot stilstand door de coronacrisis. Maar vanaf zondag 5 juli gaat er weer ‘gas op de plank’ en wel tijdens de 'Grand Prix' van Oostenrijk. Bij Op1 praten sportjournalist Jaap de Groot en Formule 1 verslaggever bij Ziggo Sport Jack Plooij erover.

  • Saskia Noort is een van de best gelezen schrijvers van ons land. Ze heeft inmiddels meer dan drie miljoen boeken verkocht en een aantal van haar verhalen zijn ook verfilmd. Morgen, donderdag 2 juli 2020, komt haar nieuwe boek ‘Bonuskind’ uit.

  • Deze zaterdag wordt duidelijk of het Pensioenakkoord – waar al zo ontzettend lang over onderhandeld is – doorgaat. De achterban van vakbond FNV moet dan akkoord gaan. Maar met dat pensioengeld van miljoenen Nederlanders wordt een bizar gokspel gespeeld, betoogt Cees Grimbergen, die jarenlang in de pensioenwereld dook voor Omroep MAX.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Op1: Formule 1-verslaggever Jack Plooij & Jaap de Groot over start Formule 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV