Woensdag in Beau: Özcan Akyol, Frits Wester, Jaïr Ferwerda en meer

Woensdag in Beau: Özcan Akyol, Frits Wester, Jaïr Ferwerda en meer
De gasten van woensdag 1 juli 2020

Kijktip :

De aflevering van Beau van woensdag 1 juli krijgt een behoorlijk politiek tintje. Zo is er in de Tweede Kamer een debat over institutioneel racisme gevoerd en gaat de jaarlijkse Binnenhof Barbecue niet door. Bekijk hieronder welke gasten dit vanavond komen bespreken.

Tekst gaat door onder de video's.

DE GASTEN IN Beau - WOENSDAG 1 JULI

  • Na weken van maatschappelijk debat spreekt de Tweede Kamer vandaag over institutioneel racisme. Bij Beau praten politiek commentator Wouter de Winther en columnist Özcan Akyol ons bij!

  • Psychiater Menno Oosterhoff organiseert online 'dwangcafés' voor mensen met een dwangstoornis. Hij heeft zelf ook last van dwanggedachten. Samen met zijn vrouw Dineke Linzel schuift hij aan bij Beau.

  • Vanwege de coronacrisis gaat de Binnenhof Barbecue voor het eerst in 43 jaar niet door. Bij Beau bespreken we de traditionele afsluiting van het politieke jaar met Frits Wester, die sinds 1986 geen editie miste.

  • Ook Charlotte Nijs en Jaïr Ferwerda schuiven aan over de Binnenhof Barbecue. Deze gaat vanwege de coronacrisis voor het eerst in 43 jaar niet door.

Beau is elke werkdag rond 21.20 uur te zien op RTL 4. Heb je Beau gemist? Je kunt alle fragmenten en hele uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Beau: Özcan Akyol, Frits Wester, Jaïr Ferwerda en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV