Donderdag in Op1: Frits Spits test de kennis van de Nederlandse taal in Groot Dictee der Nederlandse Taal

Donderdag in Op1: Frits Spits test de kennis van de Nederlandse taal in Groot Dictee der Nederlandse Taal
Dit zijn de gasten van donderdag 2 juli 2020

Kijktip :

Donderdag 2 juli is het weer de beurt aan Sander Schimmelpenninck en Welmoed Sijtsma. Dit duo presenteert elke donderdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van donderdag 2 juli 2020

  • Politiechef Jannine van den Berg van de Landelijke Eenheid en misdaadjournalist Wouter Laumans komen praten over het grootste Nederlandse rechercheonderzoek ooit. Maandenlang las de recherche mee met het berichtenverkeer van topcriminelen en dat leidde tot honderden arrestaties en geeft inzicht in de macabere werkwijze van meedogenloze criminelen.

  • Tech-journalist van de NRC Wouter van Noort ziet hoe grote groeperingen online de dienst uitmaken en zo het maatschappelijk debat kapen. Hoe dat precies werkt, vertelt hij vanavond in Op1.

  • Onze Kamerleden gaan na vanavond met zomerreces. Politiek duiders Joost Vullings en Xander van der Wulp nemen ons mee langs politieke hoogte- en dieptepunten.

  • Innovatieve bedrijven hebben Nederland wat te bieden, juist in moeilijke tijden. Ze kunnen ons land sterker uit de crisis laten komen. Dat is de strekking van de paginagrote advertentie die vandaag in de krant staat namens Techleap, de organisatie die opkomt voor start-ups en waar prins Constantijn van Oranje aan verbonden is. Hij is te gast, samen met twee oprichters van startups: Merel Boers van Nico.lab en Diane Janknegt van Wizenoze.

  • Op1 speelt het 'Groot Dictee der Nederlandse Taal' met niemand minder dan Frits Spits. Vanavond in Op1 test hij de kennis van de Nederlandse taal van de Op1-gasten én u als kijker.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Op1: Frits Spits test de kennis van de Nederlandse taal in Groot Dictee der Nederlandse Taal of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV