Donderdag in Beau: advocaat Yehudi Moszkowicz vertelt over Ruinerwold-zaak

Donderdag in Beau: advocaat Yehudi Moszkowicz vertelt over Ruinerwold-zaak
De gasten van donderdag 2 juli

Kijktip :

De gasten in Beau - donderdag 2 juli

  • Het wordt "het grootste recherche-onderzoek ooit” genoemd. Vele liquidaties, martelingen en ontvoeringen werden voorkomen, omdat de politie een geheime berichtendienst wist te hacken en zo kon meelezen met duizenden zware criminelen. Donderdagavond zijn Andy Kraag en Mick van Wely te gast bij Beau.

  • Het Drentse Ruinerwold werd wereldnieuws na de vondst van een spookboerderij met daarin een gezin dat jarenlang volledig afgesloten leefde. Vandaag stonden vader Gerrit Jan D. en Josef B. voor de rechter. Te gast zijn Silvan Schoonhoven en advocaat Yehudi Moszkowicz.

  • Dit weekend gaat het Formule 1-circus eindelijk van start. Zonder publiek en op aangepaste wijze. Voormalig autocoureur Robert Doornboss vertelt er alles over bij Beau.

  • Met 'Soldier On' scoren ze een van de grootste hits uit hun carrière. Ze geven bijzondere online concerten op iconische Haagse plekken. Ze stonden in de Koninklijke Schouwburg en a.s. zaterdag geven ze een show vanaf de Pier in Scheveningen. Vanavond is de succesvolle band Di-rect te gast bij Beau.

  • Cameraman Jasper Wolf en stuntregisseur Willem de Beukelaer staan op de lijst van de Oscar Academy en bepalen vanaf dit jaar mede wie er aan de haal gaan met de meest prestigieuze filmprijzen. Bij Beau schuiven ze donderdagavond aan.

  • De vermeende 'hoerenmadam' van Epstein Ghislaine Maxwell is opgepakt door de FBI.Michiel Vos praat aan tafel bij Beau de kijkers hierover bij.

Beau is elke werkdag rond 21.20 uur te zien op RTL 4. Je kunt dagelijks de beste fragmenten en de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Beau: advocaat Yehudi Moszkowicz vertelt over Ruinerwold-zaak of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV