Nieuwe series Council of Dads, Five Bedrooms en Instinct zie je deze zomer bij Net 5

Nieuwe series Council of Dads, Five Bedrooms en Instinct zie je deze zomer bij Net 5
Genieten van fantastische series

Nieuws :

De kijker van Net 5 kan zich opmaken voor een heerlijke zomer, want de zender komt met maar liefst drie nieuwe series: Council of Dads (vanaf dinsdag 21 juli), Five Bedrooms (vanaf dinsdag 28 juli) en Instinct (vanaf zaterdag 1 augustus). Op de zwoele zomeravonden zit je voor een fijne serie dus goed bij Net 5.

Council of Dads (vanaf dinsdag 21 juli wekelijks om 21.25 uur)

De eerste serie die we deze zomer gaan zien is Council of Dads. Deze tiendelige dramaserie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Bruce Feiler. Council of Dads gaat over kankerpatiënt Scott Perry, die zich zorgen maakt over toekomst van zijn kinderen: kunnen ze wel opgroeien zonder zijn hulp en advies, nadat hijzelf is overleden? Scott vraagt drie vrienden om te fungeren als de 'raad van vaders', om zijn kinderen bij te staan als vaderfiguur op belangrijke momenten.

Five Bedrooms (vanaf dinsdag 28 juli wekelijks om 22.30 uur)

In de komische dramaserie Five Bedrooms volgen we vijf hoofdpersonen, die allemaal in een andere fase van hun leven zitten. Ze hebben allemaal nog geen partner en dus is hun ontmoetingsplek niet zo bizar als hij klinkt: de singles-tafel op een bruiloft. Het vijftal besluit zich flink vol te gieten met alcoholische versnaperingen en na veel te veel drankjes lijkt het een goed idee om samen een huis met vijf slaapkamers te kopen...

Instinct (vanaf zaterdag 1 augustus wekelijks om 20.30 uur)

Het klapstuk is de spannende misdaadserie Instinct, met acteur Alan Cumming uit The Good Wife. Hij speelt dokter Dylan Reinhardt, een talentvolle schrijver, professor aan de universiteit en voormalig CIA-agent die een rustig leven leidt. Wanneer NYPD-agent Lizzie Needham zijn hulp vraagt bij de jacht op een seriemoordenaar, belandt hij langzaam maar zeker weer in zijn oude leventje - met alle spanning van dien. Ook Oscarwinnares Whoopi Goldberg heeft een rol in deze serie.

De series Council of Dads, Five Bedrooms en Instict zijn deze zomer te zien op Net 5.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe series Council of Dads, Five Bedrooms en Instinct zie je deze zomer bij Net 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV