Vanavond op tv: We Want More aflevering 4, nieuwe talkshow Op vrijdag en meer

Vanavond op tv: We Want More aflevering 4, nieuwe talkshow Op vrijdag en meer
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 3 juli

Kijktip :

Vanavond is er weer een nieuwe aflevering van We Want More te zien op SBS 6. Het is de vierde auditie-aflevering en dat betekent dat de halve finales steeds dichterbij komen. Verder onder meer de nieuwe talkshow Op vrijdag. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 3 juli.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Start: Reizen Waes Europa

NPO 3
20:25 uur

Vanaf vanavond herhaalt NPO 3 het vorige seizoen van Reizen Waes, waarin Tom Waes binnen Europa verrassende reizen maakt. Hij wil laten zien dat je niet naar de andere kant van de wereld hoeft te reizen om je te laten verrassen. In de eerste aflevering gaat Tom naar Spanje. In het westen, waar toeristen niet zo snel komen, ontdekt hij een Spanje waar de meesten van ons nauwelijks iets van weten: een leeggelopen en wat achtergestelde streek met nog ongewone gebruiken.

We Want More: aflevering 4

SBS 6
20:30 uur

Vanavond is de vierde auditie-aflevering van de zangwedstrijd We Want More. Ook deze week komen allerlei muziekstijlen voorbij in dit verrassende en afwisselende programma. Met minstens vier van de vijf 'I Want More's' van de jury volgt een plek in de halve finale. De vijf juryleden Henk Poort, Davina Michelle, Ali B, Trijntje Oosterhuis en André Hazes beoordelen alle optredens. Na de halve finales volgt over een aantal weken de grote finale, waarin de winnaar met 100.000 euro naar huis gaat.

Start herhalingen: Droomhuis Gezocht

NPO 1
20:35 uur

NPO 1 start vanavond met een reeks herhalingen van het programma Droomhuis Gezocht, waarin Sybrand Niessen Nederlanders helpt bij het kopen van een huis in het buitenland. In deze aflevering gaan Sebastiaan en Shah Rukh op zoek naar een huis op het Griekse eiland Zakynthos. Sebastiaan ontmoette zijn grote liefde toen hij voor zijn werk in Australië was. De twee besloten samen te gaan wonen in Amsterdam. Nu gaan ze op zoek naar een huis in Griekenland.

Docu: Louis Theroux - Dementia

NPO 3
21:20 uur

In deze documentaire van Louis Theroux onderzoekt hij hoe het leven van dementerenden is. De oudere generatie Amerikanen droomt van een idyllische oude dag. Maar daar komt voor veel ouderen weinig van terecht, omdat ze alzheimer krijgen of voor iemand zorgen die deze ziekte heeft. En dan zijn er ook nog jonge mensen die alzheimer krijgen. Louis wil weten hoe je leven is wanneer je dement bent, en dat levert een ontroerende en soms grappige documentaire op.

Nieuw: Op vrijdag

NPO 1
21:25 uur

In de nieuwe talkshow Op vrijdag ontvangt presentator Renze Klamer elke week twee bekende Nederlanders voor een gesprek dat niet over de actualiteit gaat. In de eerste aflevering zijn cabaretier Jan Jaap van der Wal en presentatrice Roos Moggré te gast. Renze spreekt ze over hun guilty pleasures, ze delen hun verborgen talenten en er is ruimte om een spelletje te spelen. Ook sidekick Noortje Veldhuizen is terug met haar eigen rubriek 'Kantoortje van Noortje'.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV