Zo kun je de Formule 1-livestream kijken

Zo kun je de Formule 1-livestream kijken
Kijk online naar de F1

Sport :

Als je de Formule 1 online wilt zien, kun je terecht bij de livestreams van Ziggo Sport en F1 TV. Hieronder zet Gids.tv voor je op een rij hoe het werkt. Bekijk ook de opties om de Formule 1 op tv te kijken.

  • Ziggo Sport Go
    Abonnees van Ziggo Sport Totaal kunnen ook online alle live sport kijken via Ziggo Sport Go. Heb je geen abonnement? Dan is het mogelijk om voor €3,99 een losse wedstrijd, of in het geval van de Formule 1 een vrije training, kwalificatie of race, te kijken. Een maandabonnement op Ziggo Sport Go kost €9,99.

Bekijk hier het uitzendschema van de Formule 1 GP van Oostenrijk.

  • F1 TV
    De Formule 1-organisatie heeft ook een eigen streamingdienst. Als abonnee van F1 TV Pro kun je alles live zien, vanuit verschillende camerastandpunten. Ook kun je live allerlei informatie en gegevens tijdens de sessies vinden en zijn er honderden races en documentaires terug te kijken. Kosten: €7,99 per maand of €64,99 per jaar.

Alle hoogtepunten, samenvattingen, analyses en interviews uit de Formule 1 zijn te zien op Gids.tv. Bekijk alles over de Formule 1 op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zo kun je de Formule 1-livestream kijken of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV