Nieuwe kennisquiz Hard Spel begint zaterdag 4 juli op NPO 1

Nieuwe kennisquiz Hard Spel begint zaterdag 4 juli op NPO 1
Richard Groenendijk als quizmaster

Kijktip :

Vanaf zaterdag 4 juli is de nieuwe kennisquiz Hard spel te zien op NPO 1. Hierin maakt cabaretier Richard Groenendijk zijn debuut als quizmaster; hij legt de kandidaten - en zichzelf - het vuur aan de schenen met vragen over door de deelnemers zelf aangeleverde specialismes. Wie gaat er naar huis met de Hard Spel Bokaal?

Andere specialismes
Met alleen kennis over je eigen specialisme kom je er echter niet in Hard spel, want er komen ook rondes voorbij die juist over een tegengesteld thema gaan. Na de eerste expertise-ronde volgt namelijk de contra-expertise ronde. Dat gaat er als volgt aan toe: als je specialisme bij wijze van spreken ballet is, kun je nu bijvoorbeeld vragen krijgen over voetbal.

Ronde van Richard
Na de contra-expertise ronde valt één van de vier kandidaten af en vervolgens is het de beurt aan Groenendijk: op geheel eigen wijze vuurt hij vragen op de kandidaten af over een onderwerp dat hij zelf heeft meegebracht. Dit kan dus ook van alles zijn. Alsof dat nog niet genoeg is, volgt er ook nog een snelle ronde met algemene vragen. In de finale strijden de twee overgebleven kandidaten voor de Hard Spel Bokaal.

De kennisquiz Hard spel is vanaf zaterdag 4 juli wekelijks om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Hard spel terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe kennisquiz Hard Spel begint zaterdag 4 juli op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV