Nieuw programma Mike Brewer's World of Cars begint zaterdag op Discovery

Nieuw programma Mike Brewer's World of Cars begint zaterdag op Discovery
Mike Brewer zoekt naar bijzondere voertuigen

Kijktip :

Op zaterdag 4 juli begint het nieuwe programma Mike Brewer's World of Cars op Discovery. Hierin gaat autofantaat Mike Brewer op reis door Amerika, op zoek naar plekken waar ze opmerkelijke auto's maken, verhandelen of besturen. Op zijn reis komt Brewer de meest uiteenlopende voertuigen tegen.

Monstertrucks
Gedurende zijn reis door Amerika komt Brewer van alles tegen. In Los Angeles bewondert hij de zogenaamde 'lowriders', in Texas stuit hij op imposante monstertrucks, North Carolina laat hem bijzondere 'stockcars' zien en in Lake Tahoe bekijkt Brewer 'rat rods'. Ook gaat hij naar Detroit, de bakermat van de Amerikaanse auto-industrie en de geboorteplaats van de Ford Model T.

Nieuwe ontwikkelingen
Naast al deze brandstof verslindende voertuigen heeft Brewer ook oog voor hedendaagse, nieuwe ontwikkelingen. Hij gaat bijvoorbeeld ook op bezoek bij een bedrijf dat elektrische motors plaatst in klassieke auto's, zoals een Volkswagen-busje en zelfs in een Porsche. Wanneer Brewer weer op vertrouwe Engelse grond arriveert, gaat hij nog langs bij een fabriek die onderdelen maakt voor de Britse auto-iconen Mini en MG.

Het nieuwe programma Mike Brewer's World of Cars is vanaf zaterdag 4 juli wekelijks om 20.30 uur met een dubbele aflevering te zien op Discovery. Lees hier op welk kanaal Discovery te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Mike Brewer's World of Cars begint zaterdag op Discovery of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV