Finale DFB-Pokal Bayer Leverkusen - Bayern München live op tv

Finale DFB-Pokal Bayer Leverkusen - Bayern München live op tv
Ontknoping Duits bekertoernooi

Sport :

Op zaterdag 4 juli is de finale van de DFB-Pokal, de Duitse beker, tussen Bayer Leverkusen en Bayern München. FOX Sports doet om 20.00 uur live verslag op kanaal 1 en 4. Ook is de wedstrijd op de Duitse publieke zender ARD te zien.

ARD vind je bij Ziggo op kanaal 54, KPN op kanaal 45 en Canal Digitaal op kanaal 651.

Halve finales
De bekerfinale van Duitsland gaat tussen kampioen Bayern en nummer vijf Leverkusen. Die laatste ploeg won in de halve finale van de amateurs van Saarbrücken (0-3), terwijl Bayern Eintracht Frankfurt wist te verslaan (2-1).

Eén doelpunt
Ook in de drie rondes daarvoor won Bayern München telkens met één doelpunt verschil, van Bochum, Hoffenheim en Schalke. Leverkusen schakelde op weg naar de finale onder andere Paderborn, Stuttgart en Union Berlin uit.

De finale van de DFB-Pokal tussen Bayer Leverkusen en Bayern München is zaterdag 4 juli om 20.00 uur live te zien op FOX Sports 1 en 4 en de Duitse zender ARD. De voorbeschouwing begint om 19.30 uur. De samenvatting van Leverkusen - Bayern is na afloop te zien op Gids.tv.

Bekijk hier op welk kanaal FOX Sports bij jouw tv-aanbieder te zien is.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Finale DFB-Pokal Bayer Leverkusen - Bayern München live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV