Nieuw seizoen Eén tegen 100 wordt Eén tegen 50, vanaf zondag te zien op RTL 4

Nieuw seizoen Eén tegen 100 wordt Eén tegen 50, vanaf zondag te zien op RTL 4
Coronaproof-versie van spelshow

Kijktip :

Ook de makers van Eén tegen 100 kregen te maken met een lastige opgave door de uitbraak van het coronavirus. Hoe konden ze een coronaproof-versie van de spelshow produceren? De oplossing is even simpel als doeltreffend: in plaats van Eén tegen 100 heet het programma nu Eén tegen 50.

Vertrouwd spel
Hoewel het er tal van maatregelen zijn genomen om het programma coronaproof te laten verlopen, blijft het spel gewoon hetzelfde. Dat betekent: één kandidaat die het opneemt tegen (in dit geval) vijftig tegenspelers. De kandidaat mag bij elke vraag een categorie kiezen, waarbij hij of zij kan kiezen tussen thema's, foto's en geluidsfragmenten. Ook zijn er weer drie escapes - deze maken een fout antwoord van de kandidaat ongedaan.

Handhavers
In de studio is het aantal deelnemers gehalveerd en er zijn ook een aantal andere aanpassingen gedaan. De deks van presentatrice Caroline Tensen is veranderd, er zijn desinfectie-, catering- en toiletprotocollen, looproutes en de kandidaten zitten anderhalve meter uit elkaar. Er zijn zelfs handhavers aanwezig bij de opnamen, die het naleven van de protocollen in de gaten houden.

De spelshow Eén tegen 50 is vanaf zondag 5 juli wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Eén tegen 50 terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Eén tegen 100 wordt Eén tegen 50, vanaf zondag te zien op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV