Nieuw programma Ant Anstead Master Mechanic vanaf zondag te zien op Discovery

Nieuw programma Ant Anstead Master Mechanic vanaf zondag te zien op Discovery
Binnen twaalf weken eigen raceauto bouwen

Kijktip :

Vanaf zondag 5 juli is het nieuwe programma Ant Anstead Master Mechanic te zien op Discovery. In dit programma volgen we autotechnicus Ant Anstead bij de uitdaging van zijn leven: voordat hij over twaalf weken vader wordt van een zoontje, wil hij zelf een klassieke Alfa 158 raceauto bouwen.

Droom
Het is een lang gekoesterde droom van Anstead, die hij eindelijk in vervulling wil laten gaan. Zijn hele leven lang wil hij al een Alfa 158 racewagen hebben, maar helaas heeft hij niet de twintig miljoen dollar die zo'n auto kost. Daarom besluit hij het heft in eigen handen te nemen en er zelf eentje te bouwen van allerlei losse onderdelen.

Dag en nacht
Antstead begint zijn klus bij het chassis. Dit haalt hij uit een oude, vervallen 1952 MG TD. Hij sloopt alles eraf tot de basis is overgebleven en vanaf dat moment kan het grote opbouwen beginnen. Anstead lijkt de klus toch ietwat onderschat te hebben: wat een mini-vakantie had kunnen zijn, wordt een bezigheid van dag en nacht - en ook in het weekend moet hij aan het werk.

Het nieuwe programma Ant Anstead Master Mechanic is vanaf zondag 5 juli wekelijks om 20.30 uur met dubbele afleveringen te zien op Discovery. Lees hier op welk kanaal Discovery te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Ant Anstead Master Mechanic vanaf zondag te zien op Discovery of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV