Satirisch programma Makkelijk Scoren: Studio Afgelast begint zondag op NPO 3

Satirisch programma Makkelijk Scoren: Studio Afgelast begint zondag op NPO 3
De sportwereld in coronatijd

Kijktip :

In 2019 was het satirische sportprogramma Makkelijk Scoren voor het eerst te zien op televisie en ook dit jaar keert de show terug op NPO 3. De inhoud is echter behoorlijk veranderd: door de uitbraak van het coronavirus zijn er de afgelopen maanden bijna geen sportevenementen geweest. En dus is de ondertitel: Studio Afgelast.

Uitgesteld
De zomer van 2020 was het perfecte moment voor de terugkeer van Makkelijk Scoren. Grote evenementen als de Olympische Spelen, het EK Voetbal en de Tour de France stonden op het programma. Vanwege het coronavirus zijn al deze evenementen uitgesteld naar 2021 (Spelen, EK) of naar het najaar (Tour).

Sportzomer
Al deze evenementen worden in hoog tempo doorgenomen door Tex de Wit, Jonathan van het Reve en Diederik Smit, de presentatoren van Makkelijk Scoren. Ze bespreken op satirische wijze de sportwereld in coronatijd en geven Nederland de leukste sportzomer die er nooit geweest is. Naast de eerder genoemde evenementen is er natuurlijk ook aandacht voor andere sporten, zoals het afgelaste Wimbledon.

Het nieuwe seizoen van Makkelijk Scoren is vanaf zondag 5 juli wekelijks om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Makkelijk Scoren terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Satirisch programma Makkelijk Scoren: Studio Afgelast begint zondag op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier