Hit The Road: SBS gaat bijzondere zangwedstrijd vanuit de auto uitzenden

Hit The Road: SBS gaat bijzondere zangwedstrijd vanuit de auto uitzenden
Nick & Simon, Roel van Velzen, Gordon en Edsilia Rombley maken muzikale roadtrip

Nieuws :

SBS komt binnenkort met de nieuwe zangwedstrijd Hit The Road, die in de auto wordt opgenomen. Verschillende bekende sterren halen de kandidaten op in hun wagen, voor een bijzondere muzikale roadtrip.

Bekende artiesten zijn chauffeur in Hit The Road
Nick & Simon, Roel van Velzen, Gordon en Edsilia Rombley zitten in de wagen en rijden een stuk met de kandidaten. Het gaat niet alleen om hun zangkwaliteiten, maar vooral om de mooie liedjes en persoonlijke verhalen die hierachter schuilen. De kandidaten gaan op de passagiersstoel zitten naast de bekende artiest nadat ze zijn overvallen voor hun auditie, om te laten horen wat hij of zij in huis heeft.

Bekijk hier de video met de aankondiging en de verhalen van de artiesten over Hit The Road.

Winnaar mag auto houden
Elke bekende ‘driver’ heeft twee plekken in de auto vrij voor de beste kandidaten, om deze mee te nemen naar de finale. Het is de grote vraag welke kandidaat in de wagen de meeste indruk weet te maken, en deze winnaar mag dan de auto waarin hij of zij auditie heeft gedaan mee naar huis nemen. Iedereen wie eindelijk wil laten horen hoe goed hij of zij kan zingen kan meedoen aan Hit The Road.

Meedoen aan Hit The Road?
Iedereen kan meedoen aan Hit The Road, ook als je niet per se de beste zanger bent. Wil je dat jouw verhaal en muziek worden gehoord of wil je iemand anders opgeven? Ga dan naar www.sbs6.nl/hittheroad, en wie weet word jij binnenkort opgepikt door de drivers van Hit The Road.

Hit The Road wordt in het najaar uitgezonden bij SBS 6. Houd Gids.tv in de gaten voor het laatste nieuws rond Hit The Road en als je wil weten wanneer het precies wordt uitgezonden.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hit The Road: SBS gaat bijzondere zangwedstrijd vanuit de auto uitzenden of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV