Detectiveserie A Confession vanaf maandag 6 juli te zien op NPO 2

Detectiveserie A Confession vanaf maandag 6 juli te zien op NPO 2
Vrouw komt na avondje stappen niet thuis

Kijktip :

Vanaf maandag 6 juli is op NPO 2 de Britse detectiveserie A Confession te zien, één van de vele fraaie series die je deze maand tijdens de detectivezomer van de publieke omroep kunt bewonderen. A Confession begint met de verdwijning van Sian O'Callaghan, die na een avondje stappen niet thuiskomt.

Ongerust
Wanneer O'Callaghan niet thuiskomt, begint haar familie zich ernstig zorgen te maken en dus schakelen ze de politie in. De agenten van het bureau Gablecross, onder leiding van inspecteur Steve Fulcher, beginnen aan een grootscheepse zoektocht om de verdwenen vrouw terug te vinden. Zoals dat vaker gaat in detectiveseries blijft het niet bij haar O'Callaghans verdwijning.

Bekijk hier het volledige overzicht van detectiveseries die deze zomer te zien zijn bij de publieke omroep.

Verband
Wanneer het team de toedracht van de verdwijning onderzoekt, stuiten ze op een eerdere verdwijning: de dochter van Karen, die bij Sians moeder Elaine in de straat woont, is ook spoorloos. Nog altijd hoopt Karen dat haar dochter op een dag terugkeert naar thuis, maar daar houdt het rechercheteam zich niet mee bezig. Zij onderzoeken een mogelijk verband tussen beide zaken.

De detectiveserie A Confession is vanaf maandag 6 tot en met zaterdag 11 juli dagelijks rond 22.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van A Confession terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Detectiveserie A Confession vanaf maandag 6 juli te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV