Vrijdag bij Beau: Gerard Joling over zijn nieuwe single met rapper Poke

Vrijdag bij Beau: Gerard Joling over zijn nieuwe single met rapper Poke
De gasten van vrijdag 3 juli

Kijktip :

Het einde van de week nadert en dat betekent ook de laatste aflevering van de week voor Beau. In deze uitzending is onder andere Gerard Joling te gast. Hij komt vertellen over zijn samenwerking met de Nederlandse rapper Poke.

De gasten van vrijdag 3 juli

  • De organisatie van Sensation had dit jaar een grote show in petto, namelijk Beyond Sensation. Nu dit niet door kan gaan komt de organisatie morgen met een indrukwekkend eerbetoon in de Johan Cruijff ArenA.Sunnery James en Ryan Marciano vertellen erover.

  • Na jaren van grapjes, intimidatie en opmerkingen vanwege haar Aziatische achtergrond besloot radiopresentator Mischa Blok haar hart te luchten. Ze is klaar met discriminatie en racisme. Daarom lanceerde ze de hashtag #ikbengeenkutchinees. Dat maakte veel los op Twitter. Ze schuift aan om erover te vertellen.

  • Voor de eerste keer in zijn carrière heeft Gerard Joling een single opgenomen met een Nederlandse rapper. Hij hoopt hiermee dé zomerhit van 2020 te scoren. Hij vertelt vanavond over de samenwerking.

Beau is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag bij Beau: Gerard Joling over zijn nieuwe single met rapper Poke of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV