Vanavond op tv: nieuwe kennisquiz Hard Spel, reportage Trippers over VS en meer

Vanavond op tv: nieuwe kennisquiz Hard Spel, reportage Trippers over VS en meer
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 4 juli

Kijktip :

Vanaf vanavond is cabaretier Richard Groenendijk te zien in een voor hem ongebruikelijke rol: quizmaster in een spelshow. In de nieuwe kennisquiz Hard Spel legt hij de kandidaten het vuur aan de schenen. Verder onder meer een interessante reportage van Trippers op Canvas. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 4 juli.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Trippers-herhaling: zwart-wit Amerika

Canvas
Canvas
20:08 uur

In het reportageprogramma Vranckx zijn de komende vijf zaterdagen afleveringen van het Nederlandse programma Trippers uit 2019 te zien. De eerste aflevering gaat over racisme in de Verenigde Staten. Reporter Eva Cleven reist naar Ohio waar op dat moment een afdeling van Black Lives Matter wordt opgericht. Tim Hofman maakt intussen op een geheime locatie kennis met leden van de Ku Klux Klan in Indiana.


Nieuw: Mike Brewer's World of Cars

Discovery
Discovery
20:30 uur

In het nieuwe programma Mike Brewer's World of Cars maakt autofanaat Mike Brewer een roadtrip langs allerlei plekken waar ze opmerkelijke auto's maken, verhandelen of besturen. Het programma is elke zaterdag met dubbele afleveringen vanaf 20:30 uur te zien op Discovery. Mike Brewer reist dwars door de Verenigde Staten om de meest uiteenlopende voertuigen te bewonderen. Van de lowriders in LA tot monstertrucks in Texas en van stockcars in North Carolina tot rat rods in Lake Tahoe.


Nieuw: Hard Spel

NPO 1
NPO 1
21:25 uur

Vanaf vanavond is de nieuwe humoristische kennisquiz Hard Spel elke zaterdag om 21:20 uur te zien op NPO 1. Richard Groenendijk maakt met dit programma zijn debuut als quizmaster. In deze nieuwe quiz moeten de kandidaten alles weten van hun zelf aangeleverde specialismes, maar ook die van hun tegenstanders en de presentator. Tussendoor krijgen ze ook nog vragen die juist over een tegengesteld thema gaan. Wie gaat er uiteindelijk vandoor met de Hard Spel Bokaal?


Docu: Lee Miller - De bevrijding van een fotograaf

NPO 2
NPO 2
23:05 uur

Lee Miller is een van de opmerkelijkste vrouwelijke iconen van de twintigste eeuw. De documentaire Lee Miller - De bevrijding van een fotograaf schetst het beeld van een vrijzinnige vrouw die zich weigert te onderwerpen aan de dominante mannen om haar heen, die haar leven leefde volgens haar eigen regels en zich niet laat hinderen door de heersende moraal, maar die ook zwaar gebukt ging onder de trauma's die ze gedurende haar leven opliep.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuwe kennisquiz Hard Spel, reportage Trippers over VS en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV