Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 28

Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 28
Kijktips voor 4 juli t/m 11 juli

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De film- en seriemarkt blijft bewegen. Steeds meer streamingdiensten schieten als paddestoelen uit de grond en mensen besteden steeds meer tijd aan het kijken van deze content. Ben jij er ook zo één? Gids.tv zet de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Dit weekend al te streamen films & series

Kijktips voor wie dit weekend iets leuks wil kijken!


1. Cable Girls, S5 (Netflix)
In de jaren 20 luiden vier telefonistes van de Spaanse telefoonmaatschappij een revolutie in terwijl ze omgaan met romantiek, vriendschap en de moderne werkplek. Het tweede deel van het vijfde en laatste seizoen verschijnt op Netflix. Bekijk hier waar je Cable Girls kunt streamen.

2. Hamilton (Disney+)
Hamilton zou oorspronkelijk pas op 15 oktober 2021 het licht zien. De Broadway-productie komt dus ruim een jaar eerder naar Disney Plus. De musical is gebaseerd op de biografie Alexander Hamilton, die in 2004 werd uitgebracht door auteur Ron Chernow. Lees hier waar je Hamilton kunt kijken.

3. Ju-On: Origins, S1 (Netflix)
In de Netflix-serie zien we hoe er vreemde dingen gebeuren in het huis van een tv-ster (Yuina Kuroshima). Een paranormaal onderzoeker (Yoshiyoshi Arakawa) probeert te achterhalen wat er aan de hand is, onder meer door te kijken wat er met de vorige bewoners is gebeurd. Bekijk hier waar je Ju-On: Origins kunt streamen.


Komende week nieuw op Netflix en meer streamingdiensten

De nieuwe releases voor de komende week.


4. The Hustle (Videoland, 5 juli)
Twee vrouwen ontmoeten elkaar en zijn afkomstig uit totaal verschillende werelden. Ze spelen twee professionele bedriegers die hun gram halen bij mannen die op zoek zijn naar kwetsbare vrouwen. Op allerlei creatieve en vooral humoristische manieren werpen ze zichzelf in de strijd om het grote geld. Lees hier waar je The Hustle kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van The Hustle.

5. A Confession, S1 (NPO Plus, 6 juli)
Het zesdelige drama volgt detective Steve Fulcher (Martin Freeman), die er alles aan doet om de moordenaar van een vermiste vrouw te pakken, en vervolgens over de schreef gaat om een bekentenis op tafel te krijgen. Bekijk hier waar je A Confession kunt kijken.

6. Black-ish, S1-5 (Videoland + Prime Video, 6 juli)
Een zwarte man uit de hogere middenklasse wil zijn kinderen culturele identiteit bijbrengen. Hij krijgt daarbij af te rekenen met veel tegenstrijdigheden en obstakels, waaronder zijn liberale vrouw, zijn conservatieve vader en volledig geassimileerde kinderen. Bekijk hier waar je Black-ish kunt streamen.

7. S.W.A.T., S2 (Ziggo, 6 juli)
De insteek van de serie is door de huidige actualiteit weer zeer relevant: de politie-eenheid van Hondo is actief in de zwarte gemeenschap waar hij zelf opgroeide, en daardoor wordt hij verscheurd tussen zijn loyaliteit aan de straat en zijn plicht als agent. Bekijk hier waar je S.W.A.T. kunt streamen.

8. The X-Files, alle seizoenen (Prime Video, 7 juli)
Hoofdpersonages Dana Scully (Gillian Anderson) en Fox Mulder (David Duchovny), twee FBI-agenten, proberen een aantal onverklaarbare zaken op te lossen. Agent Mulder heeft veel verstand en interesse in paranormale activiteiten, terwijl agent Scully juist een wetenschappelijke benadering hanteert. Bekijk hier waar je The X-Files kunt streamen.

9. Stateless, S1 (Netflix, 8 juli)
Een vrouw die ontsnapt aan een sekte, een vluchteling die op de vlucht is met zijn gezin, een vader die vastzit in een doodlopende baan en een bureaucraat die aan de rand van een nationaal schandaal staat, vinden hun leven verstrengeld in een immigratiedetentiecentrum. Lees hier waar je Stateless kunt kijken.

10. The Dictator (Videoland, 8 juli)
Shabazz Aladeen is een kinderlijke, steenrijke en meedogenloze dictator, die tijdens een bezoek aan New York gegijzeld wordt. Hij wordt vervangen door een naïeve geitenherder, die als twee druppels water op hem lijkt. Met de hulp van Zoey, een jonge vrijgevige eigenaresse van een Zen Shop, probeert Aladeen zijn macht terug te krijgen. Lees hier waar je The Dictator kunt kijken.

11. Japan Sinks 2020, S1 (Netflix, 9 juli)
Een doodgewone Japanse familie wordt flink op de proef gesteld wanneer een reeks verwoestende aardbevingen complete chaos veroorzaakt in Japan. Bekijk hier waar je Japan Sinks 2020 kunt streamen.

12. The Protector, S4 (Netflix, 9 juli)
Op het eerste oog is Hakan een doodnormale jongen, maar dan ontdekt hij dat er toch iets bijzonders is. Hij blijkt bij een geheim genootschap te horen waarvoor hij een geheime missie moet vervullen. Bekijk hier waar je The Protector kunt streamen.

13. Greyhound (Apple TV+, 10 juli)
U.S. Navy Commander Ernest Krause leidt een internationaal konvooi van zevenendertig oorlogsschepen. In de vroege dagen van de Tweede Wereldoorlog tracht hij de schepen naar Europa te leiden, terwijl er jacht op de schepen wordt gemaakt door Duitse U-boten. Lees hier waar je Greyhound kunt kijken.

14. The Old Guard (Netflix, 10 juli)
Onder leiding van een krijger genaamd Andy heeft een geheime groep hechte huurlingen met mysterieuze onsterfelijkheid eeuwenlang gevochten om de sterfelijke wereld te beschermen. Wanneer het team wordt gerekruteerd om een noodmissie, moeten ze proberen de dreiging te elimineren. Lees hier waar je The Old Guard kunt kijken.

15. Das Boot, S2 (NPO Plus, 10 juli)
In december 1942 krijgt Johannes von Reinhartz als commandant van de U-822 een geheime missie die hem richting de VS voert, terwijl zijn twijfel aan de zin van de oorlog groeit. Bekijk hier waar je Das Boot kunt kijken.

16. Doctor Sleep (Prime Video, 11 juli)
Doctor Sleep is een vervolg op het verhaal van Danny Torrance, 40 jaar na zijn angstaanjagende bezoek aan het Overlook Hotel in The Shining. Bekijk hier waar je Doctor Sleep kunt bekijken.

Lees hier de filmrecensie van Doctor Sleep.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 28 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV