Zomergasten 2020: deze gasten schuiven aan bij Janine Abbring in nieuw seizoen

Zomergasten 2020: deze gasten schuiven aan bij Janine Abbring in nieuw seizoen
O.a. Typhoon en Carola Schouten laten favoriete kijkavond zien

Kijktip :

Janine Abbring praat ook komend seizoen Zomergasten aan elkaar, en ook nu ontvangt de presentatrice weer zes bijzondere gasten aan haar tafel. Onder anderen Typhoon en minister Carola Schouten komen langs om uitgebreid te praten over hun favoriete fragmenten.

Rapper en advocate in Zomergasten
Glenn de Randamie is de eerste die aanschuift bij Zomergasten, hij komt zondag 19 juli langs om het seizoen te openen. De rapper is beter bekend onder zijn artiestennaam Typhoon en hij vindt het geweldig dat hij de avond kan vullen met ‘inspiratie, hartenzaken en liefde’. Strafrechtadvocate Inez Weski is te gast in de tweede aflevering op 26 juli, zij is een van de meest ervaren strafpleiters in Nederland. Actrice, schrijver en theatermaker Nazmiye Oral is de derde Zomergast van 2020 op 2 augustus.

Ook viroloog en schrijver komen langs
Viroloog en epidemioloog Jaap Goudsmit is 9 augustus te zien in Zomergasten, hij heeft voor het thema overleven gekozen. De vijfde gast is niemand minder dan minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit en viceminister-president Carola Schouten, zij kijkt ernaar uit om een kijkje in haar wereld te geven. En schrijver en classicus Ilja Leonard Pfeijffer sluit op 23 augustus als zesde Zomergast het seizoen af.

Overzicht van Zomergasten 2020:

Het nieuwe seizoen van Zomergasten is vanaf zondag 19 juli om 20.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zomergasten 2020: deze gasten schuiven aan bij Janine Abbring in nieuw seizoen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV