Renze Klamer bevestigt: "Samen met Fidan Ekiz ga ik dagelijks programma maken"

Renze Klamer bevestigt: "Samen met Fidan Ekiz ga ik dagelijks programma maken"
Nieuwe talkshow in aantocht

Nieuws :

Kort nadat de geruchten over een mogelijke nieuwe talkshow de kop opstaken, heeft Renze Klamer via social media bevestigt dat hij vanaf augustus te zien zal zijn met een nieuwe talkshow. Deze zal hij samen met Fidan Ekiz gaan presenteren.

Nieuwe DWDD
De geruchtenmolen draaide op volle toeren, want er zou spraken zijn van "een nieuwe De wereld draait door", die door Klamer en Ekiz gepresenteerd zou worden. Dit tweetal kwam tijdens het opnemen van een aantal pilot-afleveringen als beste uit de bus. Op zijn Instagram-pagina (zie hieronder) meldt Klamer dat het programma nog volop in ontwikkeling is, maar dat het wél zeker is dat het er zal komen vanaf eind augustus.

De nieuwe talkshow van Fidan Ekiz en Renze Klamer is vanaf maandag 31 augustus elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Hoe het programma gaat heten en wat de inhoud wordt, is nog niet bekend; zodra dit bekend is, lees je het op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Renze Klamer bevestigt: "Samen met Fidan Ekiz ga ik dagelijks programma maken" of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV