Vanavond op tv: Eén tegen 50, Er Ist Wieder Da en Makkelijk Scoren

Vanavond op tv: Eén tegen 50, Er Ist Wieder Da en Makkelijk Scoren
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 5 juli

Kijktip :

Caroline Tensen is vanavond om 20:00 met haar programma Eén tegen 50 te zien op RTL 4. Daanraast is ook de komedie Er Ist Wieder Da op televisie. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 5 juli.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Komedie: Er Ist Wieder Da

RTL 7
20:00 uur

In de zomer van 2011 wordt Adolf Hitler wakker op een verlaten veldje midden in Berlijn, zonder oorlog, zonder partij en zonder Eva. Hij dwaalt rond in een voor hem volstrekt onherkenbare stad. Iedereen die hij tegenkomt, denkt dat hij een hilarische imitator is. Hitler wordt een enorme hype en begint 66 jaar na zijn dood aan een televisiecarrière. Ook in deze eeuw krijgt 'der Führer' het achteloze volk moeiteloos in zijn macht.


Nieuw: Postcode Loterij Eén Tegen 50

RTL 4
20:01 uur

Vanavond start de coronaproof-versie van de quiz Eén tegen 100: Eén tegen 50. Naast het halveren van het aantal kandidaten, zijn er ook andere maatregelen, zowel voor als achter de schermen, getroffen en vastgelegd in een protocol. "Enkele van deze maatregelen zijn aanpassingen van Carolines desk, desinfectie-, catering- en toiletprotocollen, looproutes en een indeling van kandidaten waardoor zij anderhalve meter uit elkaar zitten", meldt RTL. Ook zijn er handhavers aanwezig om de inachtneming van het protocol te waarborgen. RTL is duidelijk: "Op elk moment, zowel voor als achter de schermen, wordt de anderhalve meter afstand in acht genomen door alle betrokkenen, onder wie Caroline, kandidaten en crew."


Nieuw: Ant Anstead Master Mechanic

Discovery
20:30 uur

In het nieuwe programma Ant Anstead Master Mechanic wil autotechnicus Ant Anstead, in de twaalf weken tot de geboorte van zijn zoontje, een lang gekoesterde droom realiseren: het bouwen van een klassieke Alfa 158 racewagen. Ant heeft altijd al een Alfa 158 racewagen willen hebben, maar omdat hij niet de 20 miljoen dollar heeft die zo'n wagen kost, bouwt hij er eentje zelf van allerlei losse onderdelen. Te beginnen bij het chassis dat hij haalt uit een vervallen 1952 MG TD. Hij sloopt alles eraf totdat de basis overblijft en dan kan het opbouwen beginnen. Wat een mini-vakantie had kunnen zijn, wordt nu een klus van dag en nacht werken en ook in het weekend.


Terug: Makkelijk Scoren (Studio Afgelast)

NPO 3
21:10 uur

Vanaf vanavond is het satirische sportprogramma Makkelijk Scoren weer terug op NPO 3. Dit seizoen met als ondertitel 'Studio Afgelast'. Tex de Wit, Jonathan van het Reve en Diederik Smit bespreken op satirische wijze de sportwereld in coronatijd en geven Nederland de leukste sportzomer die er nooit is geweest. In vier uitzendingen nemen ze elke zondag rond 21:15 uur in hoog tempo de afgelaste sportzomer door met onder andere aandacht voor de uitgestelde Olympische Spelen, de opgeschoven Tour de France, het afgelaste Wimbledon en het naar 2021 verplaatste Europees Kampioenschap voetbal.


Docu: Weerzien in Pristina

NPO 2
23:15 uur

Eind jaren negentig deden programmamakers Hans Hermans en Martin Maat verslag van de oorlog in Kosovo. Nu gaan ze terug, op zoek naar de hoofdpersonen uit de reportages van toen. Het resultaat is een indringende documentaire over verdriet, veerkracht, diepe littekens door het verlies van dierbaren, maar ook over liefde in tijden van oorlog. Het is duidelijk te zien dat het gewelddadige conflict diepe wonden heeft geslagen in de levens van de mensen die nog dagelijks terugdenken aan de dierbaren die zij hebben verloren. Maar dat er ondanks alles ruimte is voor hoop, houvast en gastvrijheid.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Eén tegen 50, Er Ist Wieder Da en Makkelijk Scoren of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier