Zondag in Op1: Wouter Koolmees over het nieuwe pensioenakkoord

Zondag in Op1: Wouter Koolmees over het nieuwe pensioenakkoord
De gasten van zondag 5 juli

Kijktip :

Het einde van de week is aangebroken en dat betekent de laatste uitzending van Op1 van deze week. In deze uitzending is onder andere Wouter Koolmees te gast om te vertellen over het pensioenakkoord.

De gasten van zondag - 5 juli

  • Na jaren onderhandelen heeft minister van Sociale Zaken Wouter Koolmees een pensioenakkoord bereikt. Hij schuift aan bij Op1 om te vertellen wat dit akkoord inhoudt voor de miljoenen Nederlanders.

  • Vanaf morgen kunnen de CDA-leden stemmen op een nieuwe lijsttrekker van de partij. Politiek verslaggever Joost Vullings praat ons bij over de laatste ontwikkelingen. Want wordt het Mona Keijzer, Hugo de Jonge of toch Pieter Omtzigt?

  • Veel vluchten werden de afgelopen maanden gecancelled vanwege de coronacrisis. Hoe was die periode voor de pursers en stewardessen? Bij Op1 vertellen pursers Ghislaine Kurvers en Chris Lint met stewardess Rosa Schokker over de situatie.

  • Het maken van een coronavaccin is nog altijd in volle gang, terwijl sommige doktoren het medicijn tegen corona al leken te hebben gevonden. Of het vaccin eerlijk verdeeld wordt over alle landen, dat betwijfelt speciaal coronagezant Feike Sijbesma. Vanavond schuift hij aan bij Op1.

Op1 is elke dag vanaf 22.10 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zondag in Op1: Wouter Koolmees over het nieuwe pensioenakkoord of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV