Nieuwe afleveringen 90 Day Fiancé: What Now? vanaf dinsdag te zien op TLC

Nieuwe afleveringen 90 Day Fiancé: What Now? vanaf dinsdag te zien op TLC
Hoe gaat het nu met oud-deelnemers?

Kijktip :

Op dinsdag 7 juli begint er een nieuwe reeks afleveringen van het realityprogramma 90 Day Fiancé: What Now? op TLC. Hierin richt de camera zich op een aantal oud-deelnemers uit eerdere seizoenen van 90 Day Fiancé. Hoe gaat het nu met ze?

Eerste kind
Verschillende stellen uit eerdere seizoenen hebben elkaar inmiddels het jawoord gegeven en wonen samen. Loren en Alexei zijn zelfs in verwachting van hun eerste kind. Ook zien we hoe het met Avery gaat, die trouwde met de Syrische Omar - die nog steeds niet naar Amerika mag. Acht maanden na het voltrekken van hun huwelijk reist Avery naar Libanon om eindelijk weer even met hem samen te zijn.

Nederlander
Verder krijgen we te zien hoe de hereniging van de 21-jarige Steven met zijn vrouw Olga en hun zoontje Alex op het spel komt te staan. Olga besluit eindelijk vanuit Rusland naar de Verenigde Staten te komen, maar dan blijkt Alex geen Russisch paspoort te hebben. Ook worden deelnemers gevolg voor wie de relatie uiteindelijk niet werkte, zoals de Nederlander Jesse. Hij is na zijn affaire met de Amerikaanse Darcey alweer een jaar single, maar is toe aan een nieuwe relatie.

De nieuwe afleveringen van 90 Day Fiancé: What Now? zijn vanaf dinsdag 7 juli wekelijks om 21.30 uur te zien op TLC. Lees hier op welk kanaal TLC te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe afleveringen 90 Day Fiancé: What Now? vanaf dinsdag te zien op TLC of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV