Typhoon in Zomergasten 2020 aflevering 1: wie is deze rapper en muzikant?

Typhoon in Zomergasten 2020 aflevering 1: wie is deze rapper en muzikant?
Aflevering met Typhoon 19 juli te zien bij NPO 2

Nieuws :

Glenn de Randamie is de eerste bekende ster die het komende seizoen aanschuift bij Zomergasten. De rapper en muzikant, beter bekend onder zijn artiestennaam Typhoon opent op 19 juli de gloednieuwe reeks van het praatprogramma met presentatrice Janine Abbring.

Typhoon hoopt dat tv-avond een reis wordt
“Wat geweldig dat ik in een mooie en lange traditie van Zomergasten nu een avond televisie mag vullen met mijn inspiratie, hartenzaken en liefde”, laat Typhoon weten op de site van de VPRO. “Ik hoop op een avond als een reis. En zoals James Baldwin, die zeker gaat langskomen, zegt: van een reis weet je nooit precies waar die gaat uitkomen. Ik hoop op een avond die raakt, inspireert en ook activeert.”

Bekijk hier het complete overzicht met alle Zomergasten van 2020.

Glenn terug na zware burn-out
Typhoon brak in 2014 door en bracht toen de bekende plaat Lobi Da Basi uit, zeven jaar eerder bracht hij al zijn debuutalbum uit. Na zijn grote succes kreeg hij last van een zware burn-out. In 2014-2015 vormde Glenn de huisband van De Wereld Draait Door. Dit jaar kwam Glenn weer met twee gloednieuwe singles Ogen Dicht en Alles is Gezegend. In de coronacrisis deze zomer treedt Typhoon op tijdens het unieke festival De Tuin Van 2020. Inmiddels heeft hij al meerdere Edisonsm 3FM Awards en de Grote Prijs Van Nederland in de wacht gesleept.

Het nieuwe seizoen van Zomergasten is vanaf zondag 19 juli om 20.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV