Bekijk de eerste trailer van Peter Jacksons Mortal Engines

Bekijk de eerste trailer van Peter Jacksons Mortal Engines
Debuutfilm van regisseur Christian Rivers

Video :

De eerste trailer van de film Mortal Engines is uit. Al sinds december 2009 is filmregisseur Peter Jackson begonnen met de ontwikkeling van de verfilming van de bekende Britse boekenreeks van Philip Reeve. Hij heeft meegeschreven aan het script. Christian Rivers, die de storyboards heeft gemaakt voor films zoals The Hobbit en The Lord of The Rings van Peter Jackson debuteert met deze film als regisseur.

De film speelt zich millenia na de Zestig-Minutenoorlog af. De aarde is onvruchtbaar geworden en er zijn geen natuurlijke grondstoffen meer. Als overlevingsstrategie zijn de steden, die nu stadsstaten zijn, op rupsbanden gezet en zwerven zo rond op zoek naar andere steden om grondstoffen van af te nemen. De hoofdrolspeler Tom Natsworthy (Robert Sheehan) woont in Londen en is een leerling in het geschiedenisgilde. Nadat de mysterieuze Hester Shaw (Hera Hilmar) een moordaanslag op Thaddeus Valentine (Hugo Weaving), de hoofdhistoricus van het geschiedenisgilde, pleegt, vallen Tom en Hester door een afvalkoker en komen in het gevaarlijke Buitengebied terecht.

Bekijk hier de trailer van Mortal Engines:

Mortal Engines is vanaf 13 december 2018 in de bioscoop te zien.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de eerste trailer van Peter Jacksons Mortal Engines of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV