Ik Geloof In Mij is nieuw SBS-programma dat ambitieuze Nederlandse artiesten volgt

Ik Geloof In Mij is nieuw SBS-programma dat ambitieuze Nederlandse artiesten volgt
Zangers die dromen najagen dit najaar te zien bij SBS 6

Nieuws :

Natuurlijk kennen we allemaal zangers als Marco Borsato, Frans Bauer en Guus Meeuwis. Maar er zijn nog veel meer Nederlandse artiesten die hard aan de weg timmeren om net zo groot te worden als deze namen. Zij worden gevolgd in het nieuwe SBS-programma Ik Geloof In Mij.

Wie jaagt droom van succes na?
Veel zangers en zangeressen werken in Nederland keihard voor succes, zij willen er alles aan doen om van hun passie voor zingen en optreden hun carrière te maken met wellicht eeuwige roem als het even kan. Ik Geloof In Mij volgt verschillende artiesten die allemaal hard bezig zijn met hun muzikale carrière, en allemaal op een ander punt staan in hun leven.

SBS kijkt uit naar de opnames
“Wij zijn verheugd dat we in Ik Geloof In Mij deze zeer ambitieuze entertainers een podium kunnen bieden en kijken uit naar de opnames, waarin we ze beter leren kennen en hun jacht naar eeuwige roem volgen”, laat René Oosterman, zendermanager van SBS 6, weten in een verklaring.

Ik Geloof In Mij is dit najaar te zien bij SBS 6. Wil je meer weten over Ik Geloof In Mij en wanneer dit programma precies wordt uitgezonden? Houd dan Gids.tv in de gaten.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ik Geloof In Mij is nieuw SBS-programma dat ambitieuze Nederlandse artiesten volgt of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier