Gordon openhartig in Shownieuws: 'Ik dacht: volgens mij ga ik dood'

Gordon openhartig in Shownieuws: 'Ik dacht: volgens mij ga ik dood'
Interview vol onthullingen

Nieuws :

Presentator, ondernemer en voormalig zanger Gordon is vandaag 52 jaar geworden. Shownieuws staat daar maandagavond om 22.55 uur bij stil door een uitgebreid interview uit te zenden, waarin Gordon terugblikt op het afgelopen jaar.

Verslaving
Eenmalig wil hij voor de camera van Shownieuws zijn verhaal doen over de periode waarin hij zijn drugs- en drankverslaving aanpakte. Daarvoor ging hij vorig jaar zomer naar Zuid-Afrika.

Dood
Ook doet Gordon een schokkende onthulling door te vertellen over een moment waarop hij dacht dood te gaan toen hij hartkloppingen kreeg. Dat fragment kun je hieronder bekijken.

Evert en Albert
Het interview met Gordon wordt in de Shownieuws-uitzending besproken door deskundigen Evert Santegoeds en Albert Verlinde, die nu eens samen aanschuiven in het programma.

Shownieuws met het uitgebreide interview met Gordon is maandag 6 juli om 22.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de uitzending en de video's van Gordon bij Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Gordon openhartig in Shownieuws: 'Ik dacht: volgens mij ga ik dood' of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV