Registratie Toppers in Concert 2019 zie je woensdag op NPO 3

Registratie Toppers in Concert 2019 zie je woensdag op NPO 3
Feestelijke jubileumeditie in Johan Cruijff ArenA

Kijktip :

Het zomerse Toppers-concert van 2020 kan door de uitbraak van het coronavirus en het verbod op evenementen niet doorgaan, maar gelukkig hebben we nog beelden van oude edities. Op NPO 3 is op woensdag 8 juli bijvoorbeeld de registratie van het jubileumconcert van 2019 te zien.

Meezingspektakel
In 2019 vond namelijk het vijftiende concert van de Toppers in de ArenA plaats. Sinds 2005 trekken de Toppers elk jaar tienduizenden bezoekers met het grootste meezingspektakel van Nederland. De Johan Cruijff ArenA verandert tijdens de optredens in een enorme kroeg, waar het publiek elk liedje kent - én meezingt.

Snollebollekes
Tijdens het concert komen allerlei hits voorbij, zowel oud als nieuws, die worden verpakt in feestelijke medleys. Het zorgt voor een verjaardagsfeest om nooit te vergeten. De ouderwetse knalfuif van de Toppers werd bovendien opgeluisterd door optredens van speciale gasten, zoals The Weather Girls (bekend van de hit 'It's Raining Men') en Snollebollekes.

De registratie Toppers in Concert 2019 is op woensdag 8 juli om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna Toppers in Concert 2019 terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Registratie Toppers in Concert 2019 zie je woensdag op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV