Vanavond op tv: nieuw seizoen De S.P.E.L.show, actiefilm Lethal Weapon en meer

Vanavond op tv: nieuw seizoen De S.P.E.L.show, actiefilm Lethal Weapon en meer
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 7 juli

Kijktip :

Vanaf vanavond is presentatrice Astrid Joosten terug met een nieuw, coronaproof seizoen van De S.P.E.L.show. Verder onder meer de klassieke actiefilm Lethal Weapon. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 7 juli.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Actiekomedie: Lethal Weapon

Veronica
Veronica
20:30 uur

Op Veronica is de actiefilm Lethal Weapon te zien. Hierin maken we kennis met agenten Riggs en Murtaugh, die een hekel aan elkaar hebben, maar ook niet zonder elkaar kunnen. Riggs is een keiharde moordmachine, Murtaugh een huisvader die zich voortdurend 'te oud' vindt. Gaandeweg knokt het duo zich een weg door Los Angeles, waar een moderne jungleoorlog woedt. Riggs neemt als keiharde 'cop' waanzinnige risico's; Murtaugh is een toegewijde rechercheur met een vlekkeloze staat van dienst.


Terug: De S.P.E.L.show

NPO 1
NPO 1
21:25 uur

De taalquiz De S.P.E.L.show is vanaf vanavond terug met een nieuw seizoen, elke dinsdag rond 21:25 uur op NPO 1, opnieuw gepresenteerd door Astrid Joosten. Elke week nemen drie bekende Nederlanders het weer op tegen elkaar en het alfabet van onbekende Nederlanders. De vragen gaan over spelling, spreekwoorden en grammatica. Na drie rondes speelt de beste BN'er tegen de beste onbekende Nederlander uit het alfabet. Vanwege de coronamaatregelen is het aantal onbekende deelnemers gehalveerd en bemant elke speler twee letters van het alfabet.


Terug: Blowing Up History

Discovery
Discovery
21:30 uur

In het nieuwe seizoen van Blowing Up History wordt weer een verrassende kijk gegeven op de historie van allerlei beroemde bouwwerken of objecten. Hoe komt het bijvoorbeeld dat de toren van Pisa eigenlijk scheef is? Waarom bouwden de Romeinen in Noord-Engeland ooit de Muur van Hadrianus? En wat is het ware verhaal van Hitlers ‘verdwenen’ bunker? Antwoorden op deze en andere vragen worden gegeven door de iconische plekken op te blazen met behulp van computeranimaties.


Terug: 90 Day Fiancé: What Now?

TLC
TLC
21:30 uur

Vanavond start een reeks nieuwe afleveringen van 90 Day Fiancé: What Now? Hierin is te zien hoe het inmiddels gaat met de deelnemers uit eerdere seizoenen. Hoe gaat het met de stellen die daadwerkelijk ja tegen elkaar zeiden en nu samenwonen, zoals Loren en Alexei die in verwachting zijn van hun eerste kind? En hoe gaat het met Avery die trouwde met de Syrische Omar, maar die nog steeds niet naar Amerika mag?


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuw seizoen De S.P.E.L.show, actiefilm Lethal Weapon en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV