Flirty Dancing vanaf woensdag 8 juli weer te zien op SBS 6

Flirty Dancing vanaf woensdag 8 juli weer te zien op SBS 6
Wendy van Dijk presenteert dansprogramma

Kijktip :

Vanaf woensdag 8 juli wordt het dansprogramma Flirty Dancing, dat in 2019 voor het eerst te zien was, weer uitgezonden op SBS 6. Het was één van de eerste grote projecten die Wendy van Dijk maakte na haar overstap van RTL naar SBS, maar de kijkcijfers stelden teleur. SBS probeert het nu opnieuw in de hoop op een beter resultaat.

Eerste ontmoeting
In Flirty Dancing proberen Wendy van Dijk en choreograaf Juvat Westendorp twee singles aan elkaar te koppelen door middel van een eerste dans. Apart van elkaar krijgen de vrijgezellen een intieme choreografie aangeleerd en vervolgens ontmoeten ze elkaar voor het eerst op de dansvloer. Elke dans vindt plaats op en unieke locatie in Nederland.

Eerste aflevering
Het spits wordt afgebeten door de mooie Shamilah en de stoere Rolf, die met elkaar dansen in een leegstaande kerk in Friesland. Door het dak van deze prachtige, moderne kerk vallen de zonnestralen op de twee singles en de spanning is duidelijk te zien op hun gezichten. Als de muziek start wagen de twee zich aan een intieme dans. Binnen tweeënhalve minuut leren ze elkaar op bijzondere wijze kennen. Ook bij de mannen Giovanni en Tom stijgt de spanning tot grote hoogten.

Het eerste seizoen van Flirty Dancing is vanaf woensdag 8 juli weer wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt alle afleveringen van Flirty Dancing terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Flirty Dancing vanaf woensdag 8 juli weer te zien op SBS 6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV