Nieuw programma Foodtruck Gezocht vanaf woensdag 8 juli te zien op NPO 1

Nieuw programma Foodtruck Gezocht vanaf woensdag 8 juli te zien op NPO 1
Nederlanders gooien leven om

Kijktip :

Vanaf woensdag 8 juli is het nieuwe programma Foodtruck Gezocht te zien op NPO 1. Hierin worden gewone Nederlanders gevolgd, die een rigoureuze beslissing nemen: ze laten hun vertrouwde leven achter zich en beginnen een foodtruck. Dit fenomeen wint de laatste tijd in hoog tempo aan populariteit in ons land.

Uit de WW
De deelnemers aan Foodtruck Gezocht hebben allemaal een andere reden om het roer om te gooien. De één zegt simpelweg zijn baan op, anderen zijn van plan om groot geld te gaan verdienen en er zijn ook deelnemers die uit de WW willen of simpelweg iets nieuws in hun leven zoeken. Ze gaan op zoek naar een truck en bedenken een goed concept om hun droom te verwezenlijken.

Poffertjes
In elke aflevering staat één verhaal centraal. Allereerst het avontuur van Dirk Poffers. Hij besluit zijn naam eer aan te doen en zijn droom na te jagen met het verkopen van... poffertjes. Dirk importeert een grote Amerikaanse truck, maar er ontstaan een aantal flinke hobbels op de weg. Hij moet de truck eerst aan de praat krijgen, vervolgens verbouwen en ook nog festivalwaardig maken?

Het nieuwe programma Foodtruck Gezocht is vanaf woensdag 8 juli te zien op NPO 1. De eerste aflevering begint om 21.50 uur, vanaf woensdag 15 juli is het wekelijks om 21.30 uur te zien. Je elke aflevering van Foodtruck Gezocht terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Foodtruck Gezocht vanaf woensdag 8 juli te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV