Slotaflevering Opstandelingen zie je donderdag 9 juli op NPO 2

Slotaflevering Opstandelingen zie je donderdag 9 juli op NPO 2
Sophie Hilbrand gaat naar Zaanstad

Kijktip :

Op donderdag 9 juli is de laatste aflevering van het programma Opstandelingen te zien op NPO 2, waarin Sophie Hilbrand samen met een aantal eenzame strijders het gevecht aangaat met de lokale politiek. In slotaflevering bezoekt Hilbrand de gemeente Zaanstad.

Hemkade
Hilbrand hoort het verhaal aan van Elvira Guilazova, die samen met haar moeder achter een hek op de Hemkade in Zaanstad woont. Hun woongenot wordt ernstig bedreigd door een grote evenementenondernemer; hoewel Elvira en haar moeder eigenaar zijn van hun woning, probeert de ondernemer ze daar weg te krijgen.

Pesterijen
De ondernemer heeft een enorm hek geplaatst en hij is de enige die het kan openen. Er speelt zich echter nog veel meer af: intimidaties, pesterijen en onwettige zaken, waarbij de gemeente ook een rol speelt. Elvira probeert terug te vechten tegen de lokale politiek en daarbij krijgt ze nu hulp van Hilbrand.

De slotaflevering van Opstandelingen is op donderdag 9 juli om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Opstandelingen terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Slotaflevering Opstandelingen zie je donderdag 9 juli op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV