Dinsdag in Op1: Humberto Tan, Demy de Zeeuw, Martin van Rijn en meer

Dinsdag in Op1: Humberto Tan, Demy de Zeeuw, Martin van Rijn en meer
De gasten van dinsdag 7 juli

Kijktip :

Vanavond is Op1 uiteraard weer op televisie, maar met een opvallend presentatieduo: Margje Fikse en Kefah Allush. Zij zullen in de zomerperiode op de dinsdagavond te zien zijn als vervangers van Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana. Vanavond ontvangen ze onder anderen Humberto Tan, Demy de Zeeuw en Martin van Rijn.

Tekst gaat door onder video's.

De gasten in Op1 - dinsdag 7 juli

  • De KNVB heeft afgelopen week de commissie Mijnals opgericht. De commissie gaat de KNVB en de Rijksoverheid adviseren om inclusiviteit te bevorderen en racisme in het voetbal tegen te gaan.Humberto Tan is voorzitter en schuift vanavond aan bij Op1.
  • Het is deze week 10 jaar geleden dat het Nederlands Elftal de finale bereikte op het WK Voetbal. In de halve finale sneuvelde Demy de Zeeuw uit landsbelang. De Zeeuw won een luchtduel en ging gestrekt naar de grond. De schop was een keerpunt in zijn carrière, hij voetbalde nog door, maar keerde nooit terug op zijn oude niveau. Inmiddels heeft hij zich gestort op het ondernemerschap en is daarmee succesvoller dan ooit. Vanavond schuift Demy de Zeeuw aan bij Op1.
  • Het was eind maart één van de opvallendste politieke comebacks in tijden. PvdA’er Martin van Rijn verving de opgebrande Bruno Bruins als minister van Medische Zorg. Midden in de coronacrisis moest hij zorgen voor voldoende beschermingsmiddelen en IC-bedden. Over twee dagen zit zijn taak er weer op. Hoe kijkt hij terug op deze hectische periode? Bij Op1 is de minister te gast.
  • Zeecontainers met handboeien aan het plafond en een tandartsstoel met riemen aan de armleuning. Dit speelde zich echt af, in een loods in het Brabantse Wouwse Plantage. De politie heeft op 22 juni zes mannen aangehouden die verdacht worden van het voorbereiden van ontvoeringen en gijzelingen in het criminele milieu. Bij Op1 praten misdaadjournalist Wouter Laumans en NRC Handelsblad-verslaggever Jan Meeus erover.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Op1: Humberto Tan, Demy de Zeeuw, Martin van Rijn en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV