Dinsdag in Beau: verhaal van Rutger Bregman wordt verfilmd

Dinsdag in Beau: verhaal van Rutger Bregman wordt verfilmd
De gasten van dinsdag 7 juli

Kijktip :

De gasten in Beau - dinsdag 7 juli

  • Spectaculaire beelden van zeven zeecontainers in het Brabantse Wouwse Plantage die door criminelen als gevangenis en martelkamer gebruikt zouden worden. Binnen trof de politie onder andere tangen om vingers mee af te knippen aan. Misdaadjournalist Mick van Wely schuift aan bij Beau om er alles over te vertellen.

  • 'De meeste mensen deugen' van Rutger Bregman is bekroond met een Gouden Boek voor de mijlpaal van 200.000 verkochte exemplaren. Ondertussen is het boek ook internationaal een succes: van een hoofdstuk wordt zelfs een Hollywood-film gemaakt. Vanavond zit Rutger aan tafel bij Beau.

  • De hypothalamus: je hebt er waarschijnlijk nog nooit van gehoord, maar dit gedeelte van ons brein zorgt ervoor dat we genoeg eten. Wie wil afvallen, moet deze veelvraat temmen, zeggen OLVG-artsen Felix Kreier en Maarten Biezeveld. Welke rol spelen de hersenen bij afvallen? Dat vertelt het duo vanavond bij Beau.

  • Van de Provence naar de provincie! We blijven deze zomer massaal in eigen land, en daarom werpt Beau elke week een betere blik op de provincie. Met deze week: Zeeland! Ze bespreken het met boerin Bertie, nieuwslezer Antoin Peeters, documentairemaker Adbelkarim El-Fassi en Emma Heesters.

Beau is elke werkdag rond 21.20 uur te zien op RTL 4. Je kunt dagelijks de beste fragmenten en de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Beau: verhaal van Rutger Bregman wordt verfilmd of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV