Goed en slecht nieuws: Netflix-serie Dead to Me krijgt (laatste) derde seizoen

Goed en slecht nieuws: Netflix-serie Dead to Me krijgt (laatste) derde seizoen
Inktzwarte comedyserie gaat stoppen

Nieuws :

De kogel is door de kerk! Streamingdienst Netflix heeft bekendgemaakt dat het derde en laatste seizoen van Dead to Me eraan komt. Christina Applegate en Linda Cardellini trekken nog één (of meer?) flessen wijn open in hun bizarre avontuur met cynische humor, grote misverstanden en inktzwarte grappen.

Lees hier de serierecensies van Dead to Me seizoen 1 en seizoen 2.

Jen en Judy
Het verhaal gaat over weduwe Jen (Christina Applegate), die vastberaden is om de moord op haar man op te lossen. Als ze Judy (Linda Cardellini) ontmoet, die ook een verlies heeft geleden, raken ze ondanks hun tegengestelde persoonlijkheden bevriend. Judy probeert haar nieuwe vriendin Jen te beschermen tegen een rampzalig geheim dat haar leven zou kunnen verwoesten.

Cliffhanger in seizoen 2
Seizoen 2 van Dead to Me staat inmiddels al een paar maanden op Netflix, en met een enorme cliffhanger kan een finaleseizoen niet uitblijven. Deze hitserie is overigens niet het laatste wat we gaan zien van seriemaker Liz Feldman: Netflix kondigde tegelijkertijd met het derde seizoen van Dead to Me aan dat ze een meerjarige deal hebben gesloten met de komiek. "Ik ben Netflix meer dan dankbaar voor het ondersteunen van Dead to Me vanaf de eerste dag en ik ben verheugd onze samenwerking voort te zetten," reageert ze zelf. "Het was een ongelooflijk cadeau."

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze serie- en filmrecensies.

Wanneer het slotseizoen van Dead to Me op Netflix te zien zal zijn, is nog niet bekend. Zodra dit bekend wordt, lees je het op Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Goed en slecht nieuws: Netflix-serie Dead to Me krijgt (laatste) derde seizoen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen