Vanavond op tv: start Foodtruck Gezocht, benefietshow voor Suriname, Toppers-concert en meer

Vanavond op tv: start Foodtruck Gezocht, benefietshow voor Suriname, Toppers-concert en meer
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 8 juli

Kijktip :

Vanavond worden weer allerlei mooie televisieprogramma’s uitgezonden, zo gaat bijvoorbeeld het nieuwe programma Foodtruck Gezocht van start. Ook kun je kijken naar een benefietshow voor Suriname, een goede actiefilm of een concert van De Toppers. En er is meer… Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 8 juli.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Muziek: Toppers in Concert 2019

NPO 3
20:25 uur

NPO 3 zendt vanavond het concert van de Toppers van vorig jaar opnieuw uit. Het was de vijftiende ArenA-editie van de Toppers in Concert. De concerten staan bekend als het grootste meezingspektakel van Nederland: de Johan Cruijff ArenA wordt omgetoverd tot een grote kroeg, waar alle liedjes luidkeels worden meegezongen. Oude en nieuwe hits komen voorbij, allemaal gegoten in medleys. De vijftiende ArenA-editie van de Toppers in Concert was een verjaardagsfeest om nooit te vergeten. Geniet van deze ouderwetse knalfuif van de Toppers, samen met speciale gasten, zoals onder anderen The Weather Girls en Snollebollekes.


Live: Nederland voor Suriname

NPO 1
20:30 uur

In deze live benefietshow vragen bekende Nederlanders hulp voor het door corona getroffen Suriname. Het programma met Jörgen Raymann en Humberto Tan zit vol bijzondere optredens en ontroerende verhalen. Daarbij wordt geld ingezameld om een humanitaire ramp te voorkomen. Ook is er ruimte om te lachen en aan het eind van de avond onthult een bijzondere gast de eindstand van de inzamelingsactie. Onder anderen Jeangu Macrooy, Gerda Havertong, Glen Faria, Trijntje Oosterhuis en Kees van der Spek zijn op de benefietavond aanwezig voor de actie SU4SU.


Actiekomedie: Lethal Weapon 2

Veronica
20:30 uur

In de film Lethal Weapon 2 zijn politiedetectives Martin Riggs en Roger Murtaugh aan elkaar gewaagd. Hoewel ze bijzonder sterk van elkaar verschillen, vormen ze een geweldig team. Ze krijgen de opdracht de boekhouder, Leo Getz, te beschermen, omdat hij in de rechtszaal moet getuigen tegen zijn werkgevers.


Start: Flirty Dancing

SBS 6
21:30 uur

Vanaf vanavond zendt SBS6 het programma Flirty Dancing van Wendy van Dijk opnieuw uit. De afleveringen zijn elke woensdag om 21:30 uur te zien. In dit programma matchen Wendy van Dijk en choreograaf Juvat Westendorp twee singles op heel bijzondere wijze. Los van elkaar krijgen de singles een intieme choreografie aangeleerd waarna ze elkaar voor het eerst ontmoeten op de dansvloer. Elke dans vindt plaats op een unieke locatie in Nederland. In de eerste aflevering ontmoeten de mooie Shamilah en stoere Rolf elkaar in een leegstaande kerk in Friesland. De zonnestralen schitteren door het glazen dak van de prachtige moderne kerk. De spanning is van hun gezichten af te lezen. De muziek start en dan volgt een intieme dans waarin ze elkaar binnen tweeënhalve minuut op heel bijzondere wijze leren kennen. Ook bij de mannen Giovanni en Tom is de spanning voelbaar.


Terug: Sweet Home Sextuplets

TLC
21:30 uur

Vanavond start het nieuwe, derde seizoen van de realityserie Sweet Home Sextuplets, over de familie die na drie kinderen plots een zesling kreeg. De afleveringen zijn elke woensdag om 21:30 uur te zien op TLC. De serie volgt het drukke leven van Courtney en Eric Waldrop. Ze zijn inmiddels wel wat gewend, maar nu de zesling de lastige leeftijd van twee bereikt heeft, komen ze weer voor nieuwe uitdagingen te staan. Zeker omdat hun drie oudere jongens ook nog aandacht nodig hebben. Het wordt er niet makkelijker op nu ze voor de tweede keer hun huis moeten verlaten voor fase-2 van hun renovatieplannen en besluiten om tijdelijk in een 'mobile home' te gaan wonen. Met elf gezinsleden in de kleine ruimte is het flink inschikken, maar het weerhoudt de Waldrops er niet van om hun familietradities in ere te houden door feestjes en verjaardagen groots te vieren.


Nieuw: Foodtruck Gezocht

NPO 1
21:50 uur

In het nieuwe programma Foodtruck Gezocht zijn deze zomer elke woensdag de verhalen te zien van mensen die hun leven omgooien om met een foodtruck te beginnen. Sommigen zeggen hun baan op, anderen gaan voor het grote geld en weer anderen willen uit de WW of simpelweg iets nieuws in hun leven. Ze gaan op zoek naar een foodtruck en een goed concept om hun droom te verwezenlijken én geld te verdienen. In iedere aflevering is één zo'n verhaal te zien. Met vanavond als aftrap het avontuur van Dirk Poffers. Hij doet zijn naam eer aan en gaat zijn droom achterna met het verkopen van poffertjes. Hij importeert een grote Amerikaanse truck, maar dat zorgt voor flink wat hobbels op de weg. Lukt het hem wel om de truck aan de praat te krijgen, te verbouwen en festival-waardig te maken?Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: start Foodtruck Gezocht, benefietshow voor Suriname, Toppers-concert en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV