MINDF*CK met Victor Mids vanaf donderdag 9 juli weer te zien op NPO 1

MINDF*CK met Victor Mids vanaf donderdag 9 juli weer te zien op NPO 1
Illusieprogramma wordt herhaald

Kijktip :

Nu de zomervakantie echt is aangebroken grijpt ook de publieke omroep terug op een aantal succesformules van het voorbije tv-seizoen. Vanaf donderdag 9 juli is bijvoorbeeld het illusieprogramma MINDF*CK, met Victor Mids, weer te zien op NPO 1.

Wetenschap
De NPO kiest voor een aantal afleveringen uit verschillende seizoenen, waarin Victor Mids zijn gasten en doodgewone Nederlanders verbijsterd met waanzinnige en schijnbaar onbegrijpelijke illusies. Naast illusionist is Mids echter ook arts; in zijn programma probeert hij zijn illusies dan ook te koppelen aan zijn fascinatie voor de wetenschap.

Hersenen
In MINDF*CK focust Mids zich op de werking van de hersenen tijdens het uitvoeren van illusies. Op welke manieren is ons brein voor de gek te houden? In de eerste herhaalde aflevering laat Mids zien hoe je iets kunt proeven zonder het te eten en belandt hij in de gevangenis met politiewoordvoerster en televisiepersoonlijkheid Ellie Lust.

De herhalingen van MINDF*CK zijn vanaf donderdag 9 juli wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van MINDF*CK terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op MINDF*CK met Victor Mids vanaf donderdag 9 juli weer te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV