Concert van André Rieu in Melbourne donderdag te zien op NPO 1

Concert van André Rieu in Melbourne donderdag te zien op NPO 1
Na New York en Wenen

Kijktip :

Op donderdag 9 juli is, na registraties van optredens in New York en Wenen, opnieuw een concert van violist André Rieu te zien op NPO 1. Deze week zien we beelden van een concert in het Australische Melbourne, dat het drukst bezochte optreden aller tijden van de Nederlandse violist was.

Record
Het concert in Melbourne is het laatste van de drie concerten die de publieke omroep deze weken uitzendt op NPO 1. Rieu's optreden in Melbourne is een waardige en bijzondere afsluiter, want hij schreef geschiedenis in Australië. In de Telstra Dome kwamen 38.605 bezoekers af op het optreden van Rieu, waarmee het zijn best bezochte concert aller tijden was.

Kasteel Schönbrunn
Rieu pakte dan ook flink uit in Melbourne: het Weense kasteel Schönbrunn werd op ware grootte nagebouwd en overheerste hiermee het oostelijke deel van de Dome en verder werd de zaal aangekleed met gigantische kandelaars, wervelende dansers op twee grote ijspistes, klaterende fonteinen en klassieke beelden. Al met al een memorabele avond voor Rieu, zijn Johann Strauss Orkest en uiteraard het publiek.

De registratie van het concert van André Rieu in Melbourne is op donderdag 9 juli om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt daarna het concert van André Rieu in Melbourne terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Concert van André Rieu in Melbourne donderdag te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV