Overzicht tijden: Formule 1 GP van Stiermarken/Oostenrijk (2) live op tv

Overzicht tijden: Formule 1 GP van Stiermarken/Oostenrijk (2) live op tv
10-12 juli opnieuw F1 in Oostenrijk

Sport :

Op zondag 12 juli is de tweede grand prix van 2020, opnieuw op de Red Bull Ring in Oostenrijk. De tweede Grand Prix van Oostenrijk wordt officieel de Grand Prix van Stiermarken genoemd, naar de regio waar het circuit ligt. Ziggo Sport zendt vanaf vrijdag 10 juli ook de vrije trainingen en de kwalificatie op zaterdag uit. Ook RTL Duitsland doet live verslag.

Bekijk hier de verschillende opties om de Formule 1 live op tv te kijken.

Spektakelstuk
De eerste race van het ingekorte seizoen 2020 werd een spektakelstuk met veel uitvallers, onder wie Max Verstappen. Valtteri Bottas won voor Charles Leclerc en Lando Norris. Bekijk hier de samenvatting van de F1 GP van Oostenrijk.

Tijdschema Formule 1 GP van Stiermarken 2020

Sportzender Ziggo Sport doet uitgebreid live verslag van de Formule 1. Op kanaal 14 voor Ziggo-abonnees en op Ziggo Sport Select, de hoofdzender van het betaalpakket Ziggo Sport Totaal, is alles te zien. Bekijk hier op welk kanaal Ziggo Sport Select bij jouw tv-aanbieder te vinden is. De kwalificatie en race zijn ook te zien op RTL Duitsland.

Vrijdag 10 juli

  • 11.00 uur: vrije training 1
  • 15.00 uur: vrije training 2

Zaterdag 11 juli

  • 12.00 uur: vrije training 3
  • 14.15 uur: voorbeschouwing kwalificatie
  • 15.00 uur: kwalificatie (ook op RTL Duitsland)

Zondag 12 juli

  • 14.00 uur: voorbeschouwing race (ook op RTL Duitsland)
  • 15.10 uur: race (ook op RTL Duitsland)

Bekijk ook de voorlopige nieuwe racekalender Formule 1 2020.

De Formule 1 GP van Stiermarken / Oostenrijk (2) is zondag 12 juli om 15.10 uur live te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland. Vanaf vrijdag 10 juli zijn de vrije trainingen en de kwalificatie ook te zien. Bekijk het tijdschema hierboven en bekijk hier alles van de Formule 1.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Overzicht tijden: Formule 1 GP van Stiermarken/Oostenrijk (2) live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV