Woensdag in Beau: Suse van Kleef en Michiel Vos over Ghislaine Maxwell en meer

Woensdag in Beau: Suse van Kleef en Michiel Vos over Ghislaine Maxwell en meer
De gasten van woensdag 8 juli

Kijktip :

Beau van Erven Dorens is inmiddels bezig aan de laatste week van zijn talkshow voordat de zomerstop ook voor hem begint. Op woensdag 8 juli ontvangt hij onder anderen Suse van Kleef en Michiel Vos (via een videoverbinding), die ons bijpraten over de laatste ontwikkelingen in de zaak van Ghislaine Maxwell.

Tekst gaat door onder video's.

De gasten in Beau - woensdag 8 juli

  • Wat moet je doen als je op vakantie bent en door een lokale uitbraak het reisadvies plots negatief wordt? Reizigers maken zich zorgen.Steven van der Heijden, CEO van Corendon, en Mattijs ten Brink, CEO van Sunweb, zitten vanavond bij Beau.
  • Ook Frank Oostdam, directeur van reiskoepel ANVR, schuift vanavond aan om te praten over de onzekerheden rondom reizen deze zomer.
  • Documentairemaker Monique Nolte lanceerde vandaag haar nieuwe platform Doclines. Vier jaar lang volgde Monique de tiener Nikki. Haar moeder Karin worstelt met een borderline persoonlijkheidsstoornis. Vanavond schuiven Monique Nolte, Nikki en Karin aan bij Beau.
  • Wie wordt de nieuwe lijsttrekker van het CDA? Op dat antwoord zullen we nog even moeten wachten. Door een fout in het kiessysteem konden de leden meerdere keren hun stem uitbrengen. Wat betekent dit voor de kansen van de kandidaten? Sven Kockelmann schuift aan bij Beau.
  • Begin volgende week staat Ghislaine Maxwell voor de rechter in New York. De rechterhand van Jeffrey Epstein wordt nu ook zelf beschuldigd van seksueel misbruik. Correspondent Suse van Kleef blikt vooruit. Ook Michiel Vos schakelt live in bij Beau.
  • De kinderopvang moet gratis, de eindtoets op de basisschool moet verdwijnen en de brugklasperiode moet worden verlengd. Het onderwijs voor 0 tot 18 jaar moet radicaal op de schop volgens D66. Fractievoorzitter Rob Jetten en leerkracht Thijs Roovers schuiven aan bij Beau.

Beau is elke werkdag rond 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Beau: Suse van Kleef en Michiel Vos over Ghislaine Maxwell en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier