Vrijdag in We Want More aflevering 5: de voorlaatste auditie-aflevering

Vrijdag in We Want More aflevering 5: de voorlaatste auditie-aflevering
Kans op doorgaan wordt kleiner

Kijktip :

Na een aantal spannende weken is het steeds moeilijker geworden om als We Want More-auditant een plekje in de halve finale te bemachtigen, want de meeste posities zijn inmiddels bezet. Op vrijdag 10 juli staat de vijfde van zes auditie-afleveringen op het programma en dat betekent: vechten voor je plekje.

Van alles wat
Inmiddels heeft We Want More vier succesvolle afleveringen achter de rug en het werd duidelijk dat er van alles wat voorbij kwam. Niet voor niets wordt de jury gevormd door een operazanger (Henk Poort), een popzangeres (Davina Michelle), een rapper (Ali B), een soulzangeres (Trijntje Oosterhuis) en een volkszanger (André Hazes): de auditanten in hun vakgebied beluisteren ze met speciale belangstelling.

Gezamenlijke optredens
Bovendien heeft We Want More zich bewezen als een gezellige vrijdagavondshow in coronatijden. Regelmatig betreedt één van de juryleden het podium om een stukje mee te zingen met een auditant. Het levert vaak mooie televisie op; zo zong André Hazes al eens met voormalig The Voice Kids-deelnemer Silver Metz en betrad Henk Poort het podium voor een spetterend opera-optreden.

We Want More is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van We Want More terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in We Want More aflevering 5: de voorlaatste auditie-aflevering of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen