Vrijdag 10 juli in Op vrijdag: Evi Hanssen en Bizzey

Vrijdag 10 juli in Op vrijdag: Evi Hanssen en Bizzey
Op bezoek bij Renze Klamer

Kijktip :

De tweede aflevering van de talkshow Op vrijdag is 10 juli te zien op NPO 1. Nadat Roos Moggré en Jan Jaap van der Wal het spits afbeten, zijn het deze week Evi Hanssen en Bizzey die bij Renze Klamer op bezoek komen voor een gesprek dat níét over de actualiteit gaat.

Nieuwe talkshow
Presentator Klamer gaat momenteel als een speer in Hilversum, want eerder deze week werd bekend dat hij samen met Fidan Ekiz een nieuwe talkshow zal presenteren vanaf eind augustus. Het nieuwe programma zal afwisselend met M te zien zijn om 19.00 uur op NPO 1, een belangrijke plek en tijd voor de publieke omroep. Met Op vrijdag kan Klamer alvast wat vlieguren maken.

Verborgen talenten
Hoewel de nieuwe talkshow een actualiteitenprogramma wordt, staat dat in Op vrijdag juist niet centraal. De gasten vertellen over hun guilty pleasures, laten hun verborgen talenten zien en er is tijd om een spelletje te spelen; het format heeft wel wat weg van de Amerikaanse late night-talkshows. Op vrijdag 10 juli zijn presentatoren Evi Hanssen en Bizzey te gast.

Op vrijdag is elke vrijdag rond 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Op vrijdag terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV