Akwasi zondag te zien in speciaal concert North Sea Jazz op NPO 2

Akwasi zondag te zien in speciaal concert North Sea Jazz op NPO 2
Rapper treedt op met Metropole Orkest

Kijktip :

Op zondag 12 juli staat een deel van de programmering van de NPO in het teken van racisme, Black Lives Matter en diversiteit. In het kader daarvan is een speciaal concert van North Sea Jazz te zien op NPO 2, waarbij diverse artiesten - onder wie Akwasi - het podium betreden voor een optreden met het Metropole Orkest.

Kop van Jut
De afgelopen maand was Akwasi misschien wel de meest besproken Nederlander van allemaal. Na ophitsende teksten op de Dam, tijdens het antiracismeprotest, werd hij de kop van Jut en verdeelde hij het land in twee kampen: voorstanders van Akwasi en tegenstanders van Akwasi. Na zijn veel bekritiseerde optreden bij Beau werd het er niet beter op en een volgens velen misplaatste grap van Johan Derksen over Akwasi in Veronica Inside verdeelde de kampen tot op het bot.

Speciaal concert
Op zondag 12 juli verschijnt Akwasi weer een keer op televisie als muzikant, in een speciaal concert dat wordt georganiseerd door de NTR, North Sea Jazz en het Metropole Orkest - dat voor de eerste keer sinds de corona-lockdown weer bij elkaar komt. Hierin wordt de rijkdom en diversiteit van het North Sea Jazz Festival gevierd met een aantal speciale gastartiesten, die samen met het orkest optreden. Naast Akwasi zijn dat onder anderen Jamie Cullum, Gregory Porter, Michelle David en Benjamin Herman.

Het North Sea Jazz-concert Metropole Orkest & Friends is op zondag 12 juli om 19.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt daarna het concert Metropole Orkest & Friends terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Akwasi zondag te zien in speciaal concert North Sea Jazz op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier