Donderdag bij Op1: Voorproefje De Slimste Mens s16 met drie kandidaten en Maarten van Rossem

Donderdag bij Op1: Voorproefje De Slimste Mens s16 met drie kandidaten en Maarten van Rossem
Dit zijn de gasten van donderdag 9 juli 2020

Kijktip :

Donderdag is het weer de beurt aan Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel. Dit duo presenteert elke donderdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van donderdag 9 juli 2020

  • Voor het eerst reageert de politiechef van Rotterdam Fred Westerbeke op de heftige aanhouding in zijn stad. In de maand mei 2020 werden beelden van de arrestatie in het Roel Langerakpark na het Pinksterweekend massaal gedeeld op sociale media. Het OM deed uitgebreid onderzoek en besloot woensdag 8 juli de agenten niet te vervolgen voor mishandeling of racisme. Vanavond is Fred Westerbeke gast in Op1.

  • De Slimste Mens gaat aankomende maandag weer van start. In het zestiende seizoen van de populaire kennisquiz gaan onder andere Astrid Kersseboom, Gijs Rademaker en Bart Vriends de strijd met elkaar aan. Vanavond bij Op1 een voorproefje, onder toeziend oog van eenmansjury Maarten van Rossem.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag bij Op1: Voorproefje De Slimste Mens s16 met drie kandidaten en Maarten van Rossem of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV