Donderdag in Beau: Carlo Boszhard zoekt nieuw imitatietalent

Donderdag in Beau: Carlo Boszhard zoekt nieuw imitatietalent
De gasten van donderdag 9 juli

Kijktip :

De gasten in Beau - donderdag 9 juli

  • Een maand geleden was Lodewijk Dekker te gast bij Beau om te praten over 10 jaar Mark Rutte. Hij is een van de beste vrienden van onze premier. Vanavond komt hij vertellen over zijn eigen, bijzondere expertise: hoogbegaafdheid.

  • De TV Kantine begon meer dan tien jaar geleden als speeltuin voor Carlo Boszhard en Irene Moors. Eerder dit jaar vroeg iedereen zich af: wie speelt Martien Meiland? Die zoektocht is de inspiratie voor een nieuw programma, waarin wordt gezocht naar nieuw imitatietalent. Carlo vertelt er vanavond alles over aan tafel bij Beau.

  • Wie helpt de horeca? Mensen gaan nog amper naar de kroeg of uit eten, de horecabond wil nu de Nederlandse staat voor de rechter slepen. Beau praat erover met Dirk Beljaarts, algemeen directeur KHN, en ondernemer Oubaha Khalid.

  • De 4-jarige Siem heeft met spoed een nieuwe lever nodig. En hij is niet de enige. Door een groeiend tekort aan geschikte leverdonors, komen kindjes zoals Siem ernstig in de problemen. Aan tafel bij Beau zijn vanavond de ouders van Siem en levertransplantatie-chirurg van het UMCG Marieke de Boer.

Beau is elke werkdag rond 21.20 uur te zien op RTL 4. Je kunt dagelijks de beste fragmenten en de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Beau: Carlo Boszhard zoekt nieuw imitatietalent of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen