StukTV bevrijdt bekende Nederlanders in nieuwe YouTube-serie Opgesloten

StukTV bevrijdt bekende Nederlanders in nieuwe YouTube-serie Opgesloten
Vanaf zaterdag 11 juli te zien op YouTube

Nieuws :

In hoog tempo werken de mannen van StukTV aan nieuwe content voor hun YouTube-kanaal. Onlangs ging De Stilste Show al in première en vanaf zaterdag 11 juli is er wéér een nieuwe webserie te zien: Opgesloten. Hierin proberen Giel, Thomas en Stefan verschillende BN'ers te bevrijden.

Bekijk hier de eerste aflevering van Opgesloten met Bilal Wahib.

Geheime locatie
De bekende Nederlander zit elke week opgesloten op een geheime locatie en aan Giel, Thomas en Stefan de taak om deze te achterhalen. Hiervoor krijgen ze verschillende aanwijzingen, die ze helpen bij het vinden van de locatie. Deze aanwijzingen worden gedurende de aflevering verstrekt door de ontvoerder. Lukt het Team Stuk om de BN'er binnen vijf uur te bevrijden uit zijn of haar benarde positie?

Deze BN'ers doen mee
Er zijn al enkele namen bekend van bekende Nederlanders die meedoen aan de webserie Opgesloten van StukTV. Dat zijn onder anderen:

  • Boef
  • Britt Dekker
  • Dylan Haegens
  • Kalvijn

De afleveringen van de webserie Opgesloten zijn vanaf zaterdag 11 juli wekelijks om 17.00 uur te zien op het YouTube-kanaal van StukTV.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op StukTV bevrijdt bekende Nederlanders in nieuwe YouTube-serie Opgesloten of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV