Slotaflevering Het echte leven in de dierentuin zaterdag te zien op NPO 1

Slotaflevering Het echte leven in de dierentuin zaterdag te zien op NPO 1
Ouwehands Dierenpark doet de deur weer dicht

Kijktip :

Op zaterdag 11 juli is de slotaflevering van het tweede seizoen van Het echte leven in de dierentuin te zien op NPO 1. Hierna gaan de deuren van Ouwehands Dierenpark in Rhenen weer een tijdje op slot. Toch gebeurt er nog van alles, met als hoogtepunt natuurlijk de geboorte van een reuzenpandajong.

Gekrijs
De verzorgers in Ouwehands Dierenpark keken er reikhalzend naar uit: de bevalling van het reuzenpandavrouwtje Wu Wen. Ze ligt al een tijdje in haar kraamhol wanneer op een ochtend eindelijk het langverwachte geluid klinkt - het gekrijs van een pandajong. Verder zien we hoe de olifantenman Tusker, nadat hij vrouwtje Duna heeft ontdekt, ook bovengemiddeld veel interesse heeft in Tembo. Verrassend, want Tembo is te oud om jongen te krijgen - een zogeheten 'flatliner'.

Hardhandig
Uit hormoonmetingen blijkt echter dat de interesse van Tusker de cyclus bij Tembo heeft teruggebracht. De camera richt zich ook op de ijsbeerwelpjes, die voor het eerst gaan zwemen. Verzorger Dorine krijgt eindelijk te zien welk geslacht ze hebben. En de berberaap Viktor is gevonden in een stadsplantsoen, met een luier en een halsband om. Hij heeft nog nooit contact gehad met soortgenoten, maar moet leren zich als een berberaap te gedragen. Anders zal de groep hem hardhandig duidelijk maken dat hij niet welkom is.

De slotaflevering van Het echte leven in de dierentuin is op zaterdag 11 juli om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het echte leven in de dierentuin terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Slotaflevering Het echte leven in de dierentuin zaterdag te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV