Sportprogramma Mijn Sportzomer vanaf zaterdag 11 juli te zien op NPO 1

Sportprogramma Mijn Sportzomer vanaf zaterdag 11 juli te zien op NPO 1
Zomergasten met sportfragmenten

Kijktip :

Vanaf zaterdag 11 juli is het nieuwe sportprogramma Mijn Sportzomer te zien op NPO 1. Dit praatprogramma, om de week gepresenteerd door Tom Egbers en Dione de Graaff, is een soort Zomergasten met sportfragmenten: elke week stellen twee gasten hun favoriete sportavond samen met fragmenten uit het archief.

Persoonlijke verhalen
De duo's worden gevormd door twee mensen die een enorme liefde voor sport delen of die we deze sportzomer in een andere hoedanigheid zouden hebben teruggezien. De gasten hebben bovendien een persoonlijke band met elkaar. Samen vertellen ze over de bijzondere fragmenten die ze hebben uitgekozen en waar vaak een persoonlijk verhaal aan vast zit. Zonder uitzondering hebben de beelden veel indruk op ze gemaakt.

Duo's
De NOS heeft inmiddels de eerste drie duo's bekendgemaakt. Wie er in augustus te gast zullen zijn in Mijn Sportzomer, wordt op een later moment onthult. Zodra dit bekend is, lees je het op Gids.tv. De eerste drie duo's zijn:

  • 11 juli: broers Tom van 't Hek en Youp van 't Hek
  • 18 juli: vader Jan Mulder en zoon Youri Mulder
  • 25 juli: partners Raemon Sluiter en Fatima Moreira de Melo

Het nieuwe praatprogramma Mijn Sportzomer is vanaf zaterdag 11 juli wekelijks rond 22.10 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Mijn Sportzomer terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sportprogramma Mijn Sportzomer vanaf zaterdag 11 juli te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV