Jort Kelder leidt zondag discussie over racisme in De Stelling van Nederland

Jort Kelder leidt zondag discussie over racisme in De Stelling van Nederland
Themadag van de NPO

Kijktip :

Zondag 12 juli staat bij de publieke omroep volledig in het teken van racisme. Op primetime zendt NPO 1 een speciale aflevering van het discussieprogramma De Stelling van Nederland uit, waarin verschillende partijen live met elkaar in discussie gaan over racisme.

Stelling
Voor deze speciale live-uitzending is er gekozen voor een debat over één specifieke stelling. Die luidt: "Het huidige racismedebat drijft Nederland uit elkaar." Hierover gaan diverse mensen in de studio in Rotterdam met elkaar in discussie, allemaal onder leiding van debatleider Jort Kelder. Hij zal de verhitte momenten zo veel mogelijk in goede banen moeten leiden.

Ongefilterd
Door het unieke karakter van een live-uitzending kan dat voor een aantal spannende momenten en pittige discussies zorgen, want het programma wordt ongefilterd uitgezonden. Bovendien is het niet de zoveelste discussie tussen politici en experts; in plaats daarvan is het een confrontatie tussen mensen uit alle lagen van de samenleving.

De uitzending van De Stelling van Nederland over racisme is op zondag 12 juli om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt daarna de uitzending van De Stelling van Nederland over racisme terugkijken op Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jort Kelder leidt zondag discussie over racisme in De Stelling van Nederland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV