Special Ook hier. Ervaringen van racisme zondag te zien op NPO 1

Special Ook hier. Ervaringen van racisme zondag te zien op NPO 1
In het kader van themadag NPO

Kijktip :

In het kader van de themadag over racisme die de NPO op zondag 12 juli maakt is 's avonds om 21.25 uur een special van het programma Ook hier. Ervaringen van racisme te zien op NPO 1. Hierin vertellen gewone Nederlanders emotionele verhalen over ervaringen met racisme.

Probleem
Hoewel sommige Nederlanders er nog van wegkijken, is discriminatie en racisme ook in ons land een groot probleem. Na de gewelddadige dood van George Floyd, eind mei, is er plotseling veel meer aandacht voor gekomen. Tal van Nederlanders maken bijna op dagelijkse basis vervelende dingen mee omtrent discriminatie en racisme. Hier vertellen ze over in Ook hier. Ervaringen met racisme.

Extra lang
Vanwege de themadag die de NPO op zondag 12 juli organiseert is er een extra lange uitzending van het programma, dat eerder dagelijks op NPO 2 werd uitgezonden, te zien. In deze special ontmoeten vier gasten uit de oorspronkelijke reeks een kijker die reageerde op hun optreden in het programma over racisme.

De special Ook hier. Ervaringen van racisme is op zondag 12 juli om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt daarna de special Ook hier. Ervaringen van racisme terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Special Ook hier. Ervaringen van racisme zondag te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV